Club America 3e voetbalshirt 2023-2024 bijna identiek aan Liverpool 3e shirt

Ook Club América en Nike hebben vandaag het Club América 3e voetbalshirt 2024 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de Mexicaanse voetbalclub een aantal uitwedstrijden in de Mexicaanse competitie dit jaar. Qua kleur en template lijkt het voetbalshirt een kopie van het Liverpool 3e voetbalshirt 2023-2024, het tenue dat Liverpool met name draagt tijdens de uitwedstrijden in de FA Cup en Europa League.

Vrijwel alle 3e shirts van Nike hebben dit seizoen een standaard template. Dit heeft alles te maken met duurzaamheid. Duurzaamheid betekent in dit geval niet een opvallend design, want dat zijn de 3e shirts van het Amerikaanse sportmerk verre van. Sterker nog, de voetbalshirts lijken ook nog eens op elkaar en wat betreft het Club América 3e shirt 2023-2024 lijkt dit bijna een kopie van het Liverpool voetbalshirt. Het Club América 3e shirt is namelijk overwegend paars. Dit is wel een iets lichtere tint dan het Liverpool voetbalshirt. Bovendien bevat het tenue zwarte accenten. De ronde hals en de band aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn zwart en hetzelfde geldt voor alle logo’s. Op het midden van de borst prijkt het clublogo en daaronder staan de logo’s van Nike en Caliente. Het meest opvallende aan het alternatieve uitshirt van Club América is misschien nog wel de band aan de onderkant van de mouwen. Deze is zwart en bevat een design van flitsende fel gele lijnen, welke op het shirt lijken te zijn getekend. Op de mouwen staan de logo’s van FREE Fire en GNP Seguros. Het Club América 3e tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een paarse taping. De sokken zijn paars met zwarte accenten.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Ronde hals
  • Pasvorm: Normaal

Eerder lanceerden Nike en de Mexicaanse club uit Mexico Stad al de andere Club América voetbalshirts 2023-2024.

Het Nike Club América 3e shirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 94,95. In de onderstaande winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

subsidesports.nl
vanaf € 94.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 94.95
Bestellen >

Club America 3e voetbalshirt 2023-2024 bijna identiek aan Liverpool 3e shirt
Club America 3e voetbalshirt 2023-2024 bijna identiek aan Liverpool 3e shirt
Club America 3e voetbalshirt 2023-2024 bijna identiek aan Liverpool 3e shirt