Club America 3e voetbalshirt 2023

Club América en kledingsponsor Nike hebben deze week het Club América 3e voetbalshirt 2023 gepresenteerd met het motto ''NUESTRO ADN NUNCA PARA'' (Ons DNA stopt nooit). In deze tenues speelt de Mexicaanse voetbalclub een aantal uitwedstrijden in de Mexicaanse Primera División (Liga MX) en beker dit seizoen. Afgelopen zomer lanceerden de club en Nike al de andere Club América voetbalshirts 2022-2023.

Het Club América 3e voetbalshirt 2023 is effen wit/crème en is geïnspireerd door de eerste voetbalshirts die de club droeg. Club América werd in 1916 opgericht en Rafael Garza Gutiérrez besloot dat de club in crème gekleurde voetbalshirts moest spelen. Pas in de jaren '80 van de vorige eeuw werden de crème voetbalshirts ingeruild voor gele voetbalshirts. Het Club América 3e voetbalshirt bevat bovendien een all-over print van ruiten en diagonale strepen en alle details op het voetbalshirt zijn zwart. Het tenue is namelijk uitgerust met een zwarte henley collar en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het logo van de club. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/wit. Op het midden van tenue staan de logo's van AT&T en The Home Depot De achterkant van het tenue bevat de logo's van Corona en Caliente en op de mouwen staan de logo's van FRP en GNP Seguros. Het Club América derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen bevatten een design van zwarte en beige blokken. In één van de zwarte blokken staan het logo van Nike en de initialen van de club: CA. Zoals alle Nike tenues zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Club América voetbalshirt 2023, welke vanaf nu tot het einde van het jaar gedragen wordt door spelers als Rodríguez, Fidalgo, Martín, Lara, Zendejas, Damm, Martínez, Reyes en nog meer spelers. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu direct voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) bestellen. De voetbalshirts hebben een prijs van € 89,95 en zijn beschikbaar in deze Club América fanshop of deze SHOP! 

Club América 3e voetbalshirt 2023-2024

Club América 3e voetbalshirt 2022-2023