Club América voetbalshirts 2022-2023

Club América en Nike hebben de nieuwe Club América voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Mexico City de Mexicaanse Liga MX, beker en CONCACAF Champions League wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Club América voetbalshirts. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2000. AT&T is sinds 2018 de shirtsponsor van Club de Fútbol América.

Club América thuisshirt 2022-2023

De nieuwe Club América voetbalshirts 2022-2023 zijn geïnspireerd door de bijnaam van de club: ''El Ame.'' Het Club América thuisshirt 2022-2023 is geel en wordt gekenmerkt door het speciale patroon in de moderne polokraag en de band aan de onderkant van de mouwen. Dit patroon bevat dunne blauwe lijnen met daarin een fading print. Deze print symboliseert de veren van de adelaar uit het clublogo. Alle logo's op het nieuwe Club América thuistenue zijn blauw. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst de badge van de club. Dit betreft een monochrome badge. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt. Hoofdsponsor AT&T versiert het midden van het tenue en daaronder staat het logo van The Home Depot. De binnenkant van de hals bevat de initialen van de club: CA. Op de achterzijde van het tenue staan de logo's van Corona en Caliente. Het Club América thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en gele kousen met blauwe accenten.

Club América uitshirt 2022-2023

Het Club América uitshirt 2022-2023 is donkerblauw en bevat een patroon van blauwe zigzagbanen in dezelfde stijl als de print in de v-hals en biesjes van het thuisshirt. Dit voetbalshirt is uitgerust met een v-hals en alle logo's op het Club América uittenue zijn fel geel. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook dit voetbalshirt bevat de initialen van de club aan de binnenzijde van de hals. Het Club América uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen. Zoals alle tenues van Nike zijn de Club América voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Club América voetbalshirt bestellen

Het Nike Club América voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het voetbalshirt is € 89,95. Je kunt dit tenue bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In de onderstaande webshop vind je ook andere merchandising van de club. 

Bestel je Club América voetbalshirt in deze Club América fanshop

of deze winkel!

of deze SHOP! 

Club América thuisshirt 2022-2023

Club America uitshirt 2022-2023