Club América uitshirt 2021-2022

Nike en Club América hebben vandaag het nieuwe Club América uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Santiago Solari de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX, de beker en de CONCACAF Champions League in 2021-2022. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de nieuwe Club América tenues. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2000 de kledingsponsor van ''Las Águilas.''

Club America uit shirt en tenue 2021-2022

De Club América voetbalshirts hebben ieder jaar een opvallende print en daarop is het nieuwe Club América uitshirt 2021-2022 geen uitzondering. Het tenue is overwegend donkerblauw en bevat aan de onderkant een graphic print van geometrische vormen, geïnspireerd door de Azteken heritage. Deze blauw/groen/witte print is namelijk een ode aan de Guerrero Aguila, een speciale klasse van de infanteriesoldaten in het Azteekse leger. De Guerrero Aguila was één van de twee toonaangevende strijdkrachten van de Azteken. Het Club América uitshirt bevat verder gele accenten. Dit is namelijk de kleur van alle sponsorlogo's op het tenue. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en op het midden van het tenue staat sponsor AT&T. De Amerikaanse multinational is sinds 2018 de hoofdsponsor van de club uit Mexico City. Andere sponsoren op het tenue zijn The Home Depot, Corona, Caliente en TOTAL. De linkerborst bevat het logo van de club en daarnaast is het tenue aan de zijkanten uitgerust met een gele taping. Het voetbalshirt bevat ook een ronde hals met aan de achterkant een v-opening.

Het broekje van het uittenue is ook donkerblauw met aan de zijkanten een gele taping. De kousen zijn aan de bovenzijde wit en vanaf ¾ naar de onderkant donkerblauw. Beide kleuren worden gescheiden door eenzelfde soort print als de onderkant van het tenue. Deze nieuwe Club América tenues zijn onderdeel van het Nike Move To Zero campagne. De shirts zijn gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig uit plastic waterflessen. Zoals alle Nike tenues zijn de Club América tenues ook dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Club América uitshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Richard Sanchez, Roger Martinez, Aguilera, Giovani Dos Santos, Henry Martin en nog meer spelers en check ook het Club America thuisshirt 2021-2022.

Club América uitshirt bestellen

Het Nike Club América uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het voetbalshirt is € 89,95. Je kunt dit tenue bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In de onderstaande webshop vind je ook andere merchandising van de club. 

Bestel je Club América voetbalshirt in deze winkel!

of deze SHOP! 

of deze winkel

Club America uitshirt 2021-2022

Club America uitshirt 2021-2022