Club America thuisshirt 2020-2021

Na het opvallende Club America warming-up shirt is het vandaag de beurt aan het Club América thuisshirt 2020-2021. In dit nieuwe thuistenue speelt de Mexicaanse grootmacht de Liga MX en bekerwedstrijden in het Aztekenstadion gedurende 2020-2021. In mei lanceerden Nike en de club ook al het nieuwe Club América uitshirt, welke vrijwel hetzelfde design heeft als het thuisshirt.

Club América thuis shirt en tenue 2020-2021

Het Club América thuisshirt 2020-2021 heeft als basiskleur geel en wordt gekenmerkt door het brede v-design, welke loopt van de bovenkant naar onder het midden van het voetbalshirt. Het grote vlak is donkerblauw en daaronder bevinden zich flitsende v-banen in het lichtblauw en twee in het rood. Hiermee doen de nieuwe tenues van de club uit Mexico Stad denken aan de voetbalshirts van de jaren ’80. Deze periode staat bekent als het gouden decennium van de club. In de jaren ’80 werd Club América maar liefst vijf keer kampioen van Mexico, won het twee keer de beker en ook één keer de Champions League van Midden Amerika. De donkerblauwe details komen ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen en de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt. Verder bevat het tenue een lichtblauwe v-hals, welke ook aan de achterkant een v-design heeft. Zoals ieder jaar bevatten de tenues van Club América weer verschillende sponsoren. Op het midden van het voetbalshirt staan de logo’s van AT&T en The Home Depot. De linkermouw bevat het logo van Total en op de achterkant van de voetbalshirts staan de logo’s van Corona en Caliente. Op de borst van het voetbaltenue prijken de logo’s van de club en Nike. Het Club América tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en overwegend gele kousen. Alle Nike tenues zijn dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van zweet en vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Club América voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Castillo, Ibarra, Martinez, Benedetti, Dos Santos, Vinas en andere sterspelers.

Club America voetbalshirt bestellen

Het Club America thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf medio Augustus bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. Check bovendien goedkope t-shirts en hoodies van de club. Directe levering!

Bestel het nieuwe Club America uitshirt in deze Club America fanshop!  (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

in deze SHOP

Club America thuisshirt 2020-2021

Club America thuisshirt 2020-2021

Club America voetbalshirts 2020-2021