Barcelona warming-up shirt 2020-2021

2020 kan met recht het jaar genoemd worden van de vette Barcelona warming-up shirts. Na in januari een inloopshirt met een all-over print van verfvlekken gelanceerd te hebben, heeft Nike nu opnieuw een opvallend pre match top voor de Catalanen uitgebracht. Dit warming-up shirt is onderdeel van de nieuwe Barcelona trainingscollectie voor 2020-2021. Dit inloopshirt wordt door de spelers van Barcelona gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in 2020-2021. Ook dit jaar heeft het warming-up shirt weer een speciaal thema.

Barcelona trainingsshirt in stijl Gaudí!

Als wij het voor het zeggen hadden, zou het dit shirt makkelijk door kunnen gaan als thuisshirt voor de Catalanen. Dat hebben we helaas niet. Het nieuwe Barcelona warming-up shirt is geheel in stijl van het Barcelona voetbalshirt, maar dan met een all-over print van ruiten, verwerkt in golven over het tenue. Dit design is geïnspireerd door de mozaïek kunstwerken van Antoni Gaudí, waaronder de mozaïek bankjes en de hagedis in het hooggelegen Parc Güell. De ruiten over het Barcelona warming-up shirt hebben verschillende tinten rood en blauw. Verder heeft het trainingsshirt alle kenmerken van het nieuwe Strike template van Nike. Het warming-up shirt heeft een donkerblauwe, ronde hals. Deze hals bevat aan de achterkant een kleine v-opening. Verder is ook de Catalaans vlag in het pre match top verwerkt. De linkermouw is namelijk uitgerust met een diagonale band in de kleuren van La Senyera. De band bevat namelijk dunne gele en rode strepen. De voorkant van het warming-up shirt bevat ook weer de gebruikelijke logo’s. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is voorzien van het clublogo. Op het midden van het Barcelona trainingsshirt staat hoofdsponsor Rakuten. De achterkant van het shirt is voorzien van het logo van subsponsor BEKO. Tijdens de warming-up dragen de spelers ook een nieuw trainingsbroekje. Deze matcht ook nog eens perfect met het inloopshirt. Het voetbalbroekje is blauw met een all-over print van golven en bevat op de pijpen ook de diagonale band in de kleuren van de Catalaanse vlag. Zoals alle Nike tenues is het Barcelona warming-up shirt 2020-2021 uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een nog snellere afvoer van zweet en voor ventilatie. Dit maakt het training shirt perfect om te trainen, maar gezien het design is het ook weer een ideaal shirt om in je vrije tijd te dragen! Tijdens de trainingen dragen de spelers overigens een ander Barcelona trainingsshirt 2020-2021.

Barcelona warming-up shirt bestellen

Het opvallende Barcelona warming-up shirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Voor volwassenen is het shirt € 59,95 en voor kinderen € 54,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Barcelona warming-up shirt altijd in deze winkel! 

of deze SHOP! 

of deze webshop!