3 januari 2020

Barcelona warming-up shirt 2020

Barcelona en Nike hebben vandaag een nieuw warming-up shirt voor 2020 uitgebracht! Dit pré match top mogen we natuurlijk niet onbesproken laten, al was het alleen maar omdat het er super vet uit ziet. Van ons zou de Spaanse kampioen best in dit voetbalshirt een aantal wedstrijden mogen spelen. Dat gebeurt echter niet. Het Barcelona warming-up shirt wordt namelijk alleen gedragen tijdens het warmlopen ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2020. Dit betreft direct ook het laatste inloopshirt van dit seizoen. Medio juni wordt de collectie voor volgend seizoen uitgebracht.

Opvallend Barcelona trainingsshirt met verfspatten in clubkleuren

Mocht je op zoek zijn naar een opvallend voetbalshirt, dan bevelen we dit warming-up shirt zeker aan. Het design van het shirt is bijna niet in detail te beschrijven. Het lijkt erop als Nike en Barcelona een kunstenaar de vrije hand gegeven hebben met een verfkwast en deze helemaal zijn eigen gang kon gaan. Dat is aardig gelukt! De enige voorwaarde is misschien geweest dat het warming-up shirt van Barcelona de clubkleuren van de Catalaanse club zou bevatten en dat is ook gelukt. De basiskleur van het warming-up shirt is zwart en zowel aan de bovenkant als de onderkant van het nieuwe pré match top van Barcelona bevindt zich een all-over print van verfspatten in het blauw, rood en geel. Om het logo van hoofdsponsor Rakuten wat meer aandacht te geven, bevindt zich een grote, gele ''verfspat'' op het midden van het shirt met daarin in het blauw het logo van het Japanse e-commercebedrijf. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club. De achterkant van het trainingsshirt bevat dezelfde all-over print. De bovenkant van de achterkant is overigens uitgerust met een speciale print. De verfstrepen aan de bovenkant zijn namelijk geheel in stijl van de Catalaanse vlag (La Senyera). Dit deel is geel met rode verfstrepen. Dit is ook direct een verwijzing naar het vierde voetbalshirt van Barcelona. In dit gedeelte staat ook het logo van subsponsor BEKO. Verder is het opvallende warming-up shirt door Nike voorzien van een ronde hals. Uiteraard is het shirt ook weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, waardoor je dit voetbalshirt casual kunt dragen, maar ook in kunt sporten.Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Barcelona warming-up shirt voor 2020 en check bovendien het nieuwe Barcelona trainingspak, dat gebaseerd is op een nieuw template van Nike.

Barcelona warming-up shirt 2020 bestellen

Het Barcelona warming-up shirt voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 54,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Barcelona warming-up shirt voor 2020 direct in deze SHOP

of deze winkel!