2 januari 2020

Barcelona trainingspak 2020

Het nieuwe Barcelona trainingspak voor 2020 is vandaag officieel gelanceerd door de Spanjaarden en Nike. Het nieuwe pak van de Catalanen werpt direct ook een blik op het nieuwe template dat Nike gebruikt voor haar pakken in 2020, waaronder de EK 2020 trainingspakken. Daarover straks meer. Het nieuwe Barcelona trainingspak wordt door de club van trainer Valverde alleen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2020. Dit betreft direct ook het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren Barcelona en Nike de nieuwe collectie voor 2020-2021.

Barcelona trainingstrui en trainingsbroek 2020 | Het nieuwe template van Nike

Het Barcelona 2020 trainingspak bestaat opnieuw uit een trainingstrui en trainingsbroek. De training top bevat deze jaargang een nieuw design. Dit betreft namelijk het Vapor 2020 template van Nike. De Barcelona training sweater voor 2020 is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de twee diagonale banen rondom de bovenkant van de mouwen. Dit is één van de kenmerken van het nieuwe template van Nike. Op het nieuwe pak van Barca zijn deze banen geheel in stijl van de clubkleuren van de Spanjaarden en dus Blaugrana (blauw en rood). Een ander kenmerk van het nieuwe template is de plaatsing van het Nike logo. Dit logo staat niet meer op de rechterborst, maar is verplaatst naar de linkermouw. Boven de Blaugrana banen prijkt de swoosh van Nike in het donkerblauw. Verder bevat de trainingstrui van Barcelona wel de gebruikelijke accenten. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van de sweater staat het logo van subsponsor BEKO. Het merk dat gespecialiseerd is in de productie van huishoudelijke apparatuur en consumentenelektronica en Barcelona hebben sinds 2014 een samenwerkingsverband. De training top bevat verder een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Dit zorgt ervoor dat de top nog strakker om het lichaam valt en de mouwen de fit hebben van een handschoen.

Nike heeft ook het template van de trainingsbroek aangepast. Ook de broek van Barcelona bevat namelijk diagonale banen net boven het midden. Ook deze zijn op de Barcelona trainingsbroek weer rood/blauw en in deze banen is bovendien de bijnaam van de club verwerkt: BARCA. Verder heeft de trainingsbroek de gebruikelijke kenmerken. De broek is aan de bovenkant uitgerust met een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De onderkant van de broek bevat enkelritsen en verder heeft de de trainingsbroek de iconische tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. De Barcelona trainingsbroek bevat aan de zijkanten twee zakken met een rits en ook staan de logo's van de club en Nike op de zijkanten. Zoals alle trainingspakken van het Amerikaanse sportmerk is ook het nieuwe pak van Barca uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, waardoor je dit trainingspak zowel casual kunt dragen als in kunt trainen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak of check het nieuwe Barcelona presentatiepak voor 2020. 

Barcelona Nike trainingspak 2020 bestellen

Het nieuwe, gele Barcelona trainingspak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de trui is voor volwassenen € 64,95 en ook de trainingsbroek is € 64,95. Voor kinderen zijn beide items € 54,95. Het pak is beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Check ook andere trainingsproducten van Barcelona!

Bestel je nieuwe Barcelona trainingspak voor 2020 direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Barcelona training sweater 2020

barcelona trainingsbroek 2020-2021