19 december 2019

Nike tech fleece joggingspak FC Barcelona 2020

Spelers als Messi, Suarez, Griezmann en Frenkie de Jong zien we vanaf nu in een nieuw Barcelona trainingspak. Nike heeft vandaag namelijk het nieuwe Nike tech fleece joggingspak van de Catalanen gelanceerd. Dit pak wordt door de spelers niet gedragen tijdens de trainingen en warming-up, maar is puur en alleen een pak om in te chillen. Soms wordt het pak ook wel gebruikt als presentatiepak. Mocht dat het geval zijn, dan zien we de spelers in dit Nike tech fleece pak vooral tijdens de voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van mei tot januari. Dit is ook direct het laatste FC Barcelona trainingspak van dit seizoen. Medio juni lanceren de club en kledingsponsor Nike de nieuwe collectie voor 2020-2021.

FC Barcelona Tech fleece vest en joggingsbroek 2020

In september lanceerden Nike en de club al een ander Barcelona tech fleece pak en nu heeft het pak qua design en enkele details een kleine metamorfose ondergaan. Het tech fleece vest van FC Barcelona voor 2020 is geheel donkerblauw en wordt opnieuw gekenmerkt door de v-baan over de borst. De v-baan is één van de handelmerk van de Nike tech fleece joggingspakken. Deze baan is geïnspireerd door de chevron op de windjacks van Nike. Al sinds 1978 bevatten de Nike windrunners deze v-baan. Voor het eerst heeft het Amerikaanse sportmerk in deze band ook een code verwerkt ''14-09-11-05.'' Deze cijfers verwijzen naar de letters van het alfabet en verwijzen naar de naam van het merk: 14 (N) 09 (I) 11 (K) 05 (E). Een ander opvallend kenmerk van het nieuwe Barcelona trainingspak is dat het logo van de club niet op de linkerborst staat. Hier prijkt alleen een donkerblauwe swoosh. Boven de swoosh staat de bijnaam van de Spaanse kampioen (BARCA) met de leus van de club: MES QUE UN CLUB (Meer dan een club). Qua functionele kenmerken heeft het vest wel de gebruikelijke kenmerken. Zo is het vest gemaakt van het speciale Nike tech fleece materiaal. Dit is een combinatie van katoen, rayon en elastaan. Kenmerkend aan dit fleece materiaal is dat het je warm houdt, zacht aanvoelt en perfect aansluit op je lichaam. Het jack is daarnaast uitgerust met een hoge capuchon en bevat twee zakken aan de zijkanten.

De nieuwe Nike tech fleece joggingsbroek van FC Barcelona heeft eigenlijk dezelfde kenmerken als het vest. Ook deze is marineblauw en bevat niet de FC Barcelona badge. In plaats hiervan staan ook de bijnaam en de leus van de club op de trainingsbroek. De broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest, bevat ook twee zakken en wordt verder gekenmerkt door de tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak rondom de enkels en kuiten valt. De cuffs aan de onderkant van de joggingsbroek zorgen ervoor dat de broek nog beter aansluit op de benen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Nike tech fleece joggingspak van Barcelona.

Barcelona Nike tech fleece pak bestellen

Dit nieuwe Nike Tech Fleece joggingspak van FC Barcelona kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het vest heeft voor kinderen een prijs van € 90,- en voor volwassenen € 120,-. De broek is voor kinderen € 70,- en voor volwassenen € 90,-. Het Nike tech fleece joggingspak is beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, XS, S, M, L en XL. Directe levering!

Bestel je nieuwe Barcelona tech fleece pak direct in deze SHOP

of deze winkel!