26 september 2019

Barcelona tech fleece trainingspak 2019-2020

Barcelona en Nike hebben vandaag het nieuwe tech fleece pak voor 2019-2020 officieel uitgebracht. Dit pak wordt vrijwel niet door de spelers van de Catalaanse club gedragen. Het is wel het ideale pak om in deze periode te dragen. Soms wordt het pak door de spelers van Barcelona overigens wel gebruikt als presentatiepak. Het presentatiepak is het pak dat de spelers van Barcelona dragen tijdens het reizen naar de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden dit seizoen. Ook dit jaar bestaat het pak weer uit een tech fleece vest en een strakke joggingsbroek van Nike.

Zwart FC Barcelona tech fleece joggingspak 2019-20

Het nieuwe tech fleece joggingspak van FC Barcelona is deels in stijl van de kleuren van het nieuwe Barcelona 3e shirt voor 2019-2020. Het vest en de broek bevatten namelijk turquoise accenten. Deze details komen met name terug in het logo van Nike op de rechterborst. Dit betreft het zogenaamde Nike Futura logo. De nieuwe Barcelona Champions League collectie is namelijk een verwijzing naar de jaren '90 en met name naar het shirt van 1996-1997, een tenue waarin de Catalaanse club de Europa Cup II won. In dit seizoen verzorgde Kappa overigens nog de tenues van Barca. Twee seizoenen daarna nam Nike het stokje over. Nike gebruikte in de jaren '90 met name het speciale Futura logo op de voetbalshirts en dit logo is na meer dan twintig jaar dus weer terug gekeerd. Het Futura logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van het Amerikaanse sportmerk. Deze is lichtblauw. Een ander heritage detail op het tech flece trainingspak van Barcelona is de v-baan of chevron op de borst. Dit is een verwijzing naar de windrunners van Nike. Sinds 1978 bevatten de windjacks al een v-baan over de borst. Deze is nu ook te vinden op de tech fleece pakken van Barcelona. De rest van het trainingsjack is zwart. Bovendien is het jack uitgerust met een capuchon en de linkerborst bevat het logo van de Spaanse kampioen. Aan de zijkanten van het jack zijn twee zakken te vinden. Het vest houdt je ook nog eens perfect warm, heeft de ideale fit en valt zacht aan. Dit komt door de combinatie van polyester, katoen en elasthaan waarvan het gemaakt is. Dit materiaal wordt door Nike dus tech fleece genoemd.

De tech fleece broek van Barcelona is gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest en heeft ook dezelfde kenmerken. De joggingsbroek heeft een strakke pasvorm. Dit wordt ook wel de tapered fit genoemd, wat betekent dat de trainingsbroek met name strak om de enkels en kuiten valt. De bovenkant van de Barcelona tech fleece broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm van de broek aangepast kan worden en daarnaast is de broek ook uitgerust met twee zakken. Het Futura logo van Nike is ook weer turquoise. De onderkant van de joggingsbroek bevat zogenaamde cuffs, waardoor de broek ook nauw aansluit op de enkels. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak of check ook het nieuwe Barcelona trainingspak voor de Champions League.

Barcelona tech fleece pak 2019-20 bestellen

Het Barcelona tech fleece joggingspak kun je vanaf nu voor volwassenen kopen. Het vest en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het vest heeft een prijs van € 120,- en de broek is € 90,-. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Barcelona tech fleece pak direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Barcelona tech fleece vest 2019-20

Barcelona tech fleece broek 2019-20