Barcelona trainingspak Champions League 2019-2020

Barcelona en Nike hebben vandaag ook het nieuwe Champions League trainingspak voor 2019-2020 gepresenteerd. Dit pak is onderdeel van de collectie rondom het nieuwe 3e shirt van de Catalaanse club en draagt FC Barcelona met name tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal. In de groepsfase van het toernooi neemt Barca het op tegen Borussia Dortmund, Inter Milan en Slavia Praag. Het Champions League trainingspak voor volwassenen ziet er overigens anders uit dan het pak voor kinderen. Daar vertellen we straks meer over.

Ben je nu al fan van dit nieuwe Barcelona trainingspak? Bestel het direct in deze SHOP of deze winkel! 

Barcelona trainingstrui en trainingsbroek Champions League 2019/20

Het Barcelona Champions League trainingspak voor 2019-2020 bestaat ook dit jaar weer uit een trainingstrui en trainingsbroek. Voor volwassenen heeft Nike dit seizoen alleen de authentic versie van de training sweater uitgebracht. Dit is de top die de spelers ook echt dragen tijdens de trainingen. Deze top is overwegend grijs met turquoise details. Deze turquoise accenten zijn geïnspireerd door de kleur van het nieuwe 3e shirt van Barcelona. Het 3e tenue is op zijn beurt weer gebaseerd op het uitshirt van 1996-1997, het voetbalshirt waarin Barcelona de Europa Cup II won en de Copa del Rey. De training sweater bevat dunne, turquoise strepen over de body en de mouwen. Ook het logo van Nike op de rechterborst heeft deze kleur. Dit betreft overigens het Nike Futura logo, welke bestaat uit de swoosh en het woordmerk van Nike. De andere borst is uitgerust met het logo van de Spaanse kampioen en sponsor BEKO prijkt op het midden van de trainingstrui. De sweater is verder uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat de top strak om het lichaam valt. Voor kinderen heeft de trainingstrui een iets ander design. De body van de sweater is namelijk een lichtere tint grijs en de mouwen van deze top zijn geheel turquoise met zigzagstrepen. Een ander verschil met de sweater voor volwassenen is dat deze training top een turquoise logo van Barcelona bevat op de linkerborst. Ook de training top voor kinderen is uitgerust met een hoge hals met een rits.

Het nieuwe Barcelona Champions League trainingspak voor 2019-2020 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donkergrijze trainingsbroek. Deze broek bevat een turquoise Nike Futura logo aan de zijkanten en daarnaast bevatten de zijkanten van de broek zigzagstrepen. De broek heeft verder de bekende details. De bovenkant van de Barcelona trainingsbroek is uitgerust met een tailleband en de onderkant van de pijpen bevatten ritsen. Verder heeft de broek een strakke fit en is het uitgerust met zakken met een rits. Alle pakken bevatten de Nike Dri Fit technologie en de authentic pakken zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de Vapor technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Barcelona trainingspakken voor de Champions League en check ook het andere Barcelona trainingspak voor 2019-2020.

Barcelona Champions League trainingspak kopen

Het Barcelona Champions League pak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training top en trainingsbroek is voor kinderen € 54,95 (totaal €109,90). De trainingstrui is voor volwassenen € 119,95 en de broek is € 100,-. Check ook nog meer andere Barcelona producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je nieuwe Barcelona trainingspak direct in deze SHOP

of deze winkel!