Barcelona trainingspak 2019-2020

Het nieuwe Barcelona trainingspak voor 2019-2020 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt officieel bekend gemaakt. Dit is het pak waarin sterren als Frenk de Jong, Messi, Suarez en Coutinho de trainingen afwerken ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League dit seizoen. Dit is het pak waarin het eigenlijk allemaal moet gebeuren. De Spaanse club snakt naar het winnen van het hoogste Europese podium, de Champions League. Na twee opeenvolgende kampioenschappen (2018 & 2019) is het winnen van het miljardenbal in Catalonië zeer welkom. De laatste keer dat Barcelona het toernooi won was in 2015.

Ben je direct fan van het nieuwe trainingspak van Barcelona? Bestel het exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

Blauw/rode Barcelona trainingstrui en trainingsbroek 2019-2020

De nieuwe trainingscollectie van Barcelona is geheel in stijl van de clubkleuren van Barcelona. Het nieuwe Barcelona trainingspak ademt dan ook Blaugrana. Qua template heeft Nike alleen wat subtiele veranderingen doorgebracht in het pak. Het trainingspak voor 2019-2020 bestaat opnieuw uit een trainingstrui en een trainingsbroek. De Barcelona training sweater voor 2019-2020 is geheel blauw (Lyon Blue door Nike genoemd) met rode accenten. De swoosh van Nike op de rechterborst is rood en ook het logo van de Spaanse kampioen op de linkerborst is rood. Verder is de sweater van Barcelona uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De binnenkant van de hals bevat een rode taping en deze loopt ook door over de achterkant van de trui. Een speciaal detail prijkt op de achterkant van de trui. Hier staat de bijnaam van de club (BARCA) in een futuristisch lettertype. Nieuw aan het template van de Nike trainingspakken zijn de zigzag strepen over de mouwen. De mouwen zijn opnieuw aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de training top nog strakker om het lichaam valt. Dit wordt ook nog eens versterkt door het materiaal waarvan de trui gemaakt is. Dit is een combinatie van polyester en spandex, welke kenmerk heeft dat het zich vormt naar de vorm van het lichaam. De achterkant van de training top is net wat strakker en dit zorgt voor wat extra bescherming.

De Barcelona trainingsbroek voor 2019-2020 is bordeaux rood en is aan de zijkanten uitgerust met een blauwe taping. De logo's van de Spanjaarden en Nike op de broek zijn fel oranje. Verder heeft de Barcelona trainingsbroek dezelfde kenmerken als voorgaande jaren. De tailleband aan de bovenkant van de broek zorgt ervoor dat je de fit naar wens aan kunt passen. Verder heeft de Barcelona trainingsbroek twee zakken en de onderkant is uitgerust met enkelritsen, zodat de broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit gedaan kan worden. De Nike trainingsbroeken hebben ook dit seizoen weer de zogenaamde tapered fit. Dit betekent dat de broek met name om de kuiten en enkels strak valt. De pakken van Nike zijn ook weer uitgerust met de Dri Fit technologie.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Barcelona trainingspak voor 2019-2020, welke in ieder geval gedragen wordt in de eerste seizoenshelft.

Barcelona trainingspak (Blauw/Rood) bestellen

Het blauw/rode Barcelona trainingspak voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De trainingstrui en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de training top en de trainingsbroek € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) hebben beide items een prijs van € 54,95. Het pak is ook beschikbaar in een versie met jack. Dit pak is € 100 in kindermaten en € 120 voor volwassenen. Directe levering!

Bestel je nieuwe pak direct in deze SHOP

of deze winkel!