Barcelona trainingsshirt 2020-2021

De nieuwe trainingscollectie van het keurkorps van trainer Quique Setién bevat ook een gloednieuw Barcelona trainingsshirt 2020-2021. Vandaag lanceerde Nike tegelijkertijd met het nieuwe Barcelona thuisshirt 2020-2021 namelijk de nieuwe trainingscollectie. In dit training shirt trainen de Catalanen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op La Liga, Champions League en Copa del Rey wedstrijden in het seizoen 2020-2021. Het nieuwe trainingstenue van Barcelona is gebaseerd op het nieuwe Strike template van kledingsponsor Nike. 

Rood Barcelona training shirt en tenue 2020-2021

Ieder jaar hebben de training tenues van Nike een geheel nieuw template. Alle clubs waarvan het Amerikaanse sportmerk de kledingsponsor is, heeft dit template, maar dan uiteraard in andere kleuren en met andere logo's. Het Barcelona trainingsshirt 2020-2021 is dit seizoen geheel donker rood en bevat een ronde hals. Qua kleuren is het shirt in stijl van de vlag van Catalonië. De kenmerken van het Strike template komen met name tot uiting op de mouwen van het trainingsshirt van de Spaanse topclub. De mouwen bevatten allereerst een all-over print van golven in het rood. Daarnaast zijn de mouwen uitgerust met een diagonale band. Deze band is geheel in stijl van de Catalaanse vlag (La Senyera) en bevat een design van dunne, gele en rode strepen. De swoosh van Nike staat dit jaar niet op de rechterborst, maar is verplaatst naar de mouwen van het trainingsshirt. De swoosh bevindt zich net boven de diagonale band. Het logo van de club prijkt nog wel ''gewoon'' op de rechterborst en op het midden van de trainingstenues van Barcelona staat het logo van subsponsor BEKO. De fabrikant van huishoudapparatuur is sinds 2014 verbonden aan Barcelona en staat zowel op de voetbalshirts als trainingskleding van Barcelona. Zo prijkt het logo van BEKO ook op het Barcelona trainingspak 2020-2021.

Het Barcelona trainingstenue 2020-2021 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een blauw trainingsbroekje. Dit voetbalbroekje bevat dezelfde all-over print als op de mouwen van het trainingstenue. De broekjes zijn daarnaast uitgerust met een diagonale band en uiteraard bevatten de broekjes ook de logo's van de club en Nike. De tenues zijn ook komend jaar uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een verbeterde afvoer van vocht en ventilatie, zodat het een ideaal shirt is om in te trainen en sporten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingstenue van de Spaanse grootmacht. Deze trainingsshirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Messi, Frenkie de Jong, Suarez, Dembele, Ansu Fati en nog meer sterspelers. 

Barcelona trainingsshirt bestellen

Het Barcelona trainingsshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Aan de prijzen is niks veranderd. Voor volwassenen is het trainingsshirt € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De Barcelona trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 34,95. Check in deze officiële fanshops ook andere trainingskleding van FC Barcelona! Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je Barcelona trainingsshirt altijd in deze winkel! 

of deze SHOP! 

of deze webshop!

Barcelona trainingsshirt 2020-2021

Barcelona trainingsshirt 2020-2021