13 juli 2016

Vasco Da Gama voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Vasco da Gama voetbalshirts voor 2016-2017 zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor Umbro en de Braziliaanse voetbalclub. In deze nieuwe shirts speelt Vasco da Gama de wedstrijden in de Braziliaanse competitie B. Hierin staat Vasco na 15 wedstrijden bovenaan, met 2 punten voorsprong op Atletico GO. Thuisbasis van Vasco da Gama is Estádio São Januário in Rio de Janeiro. Umbro maakt sinds 2014-2015 de shirts voor Vaso en heeft dit seizoen weer een tweetal klassieke voetbalshirts voor Vasco da Gama ontworpen. Enkele bekende spelers van Vasco da Gama zijn Anderson Luiz de Carvalho, Rodrigo Baldasso da Costa en Andre Luis Tavares.

Vasco da Gama thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Vasco da Gama thuisshirt voor 2016-2017 is een eerbetoon aan de Olympische Zomerspelen van 2016 in Rio. Het Vasco da Gama shirt staat uiteraard bekend om de iconische diagonale zwarte band over het shirt. Deze band heeft ter ere van de Olympische Spelen in Rio een dun geel lijntje gekregen. Dit om een eer te bewijzen aan de beroemde gele kleur van het Braziliaanse thuisshirt. Op de linkerborst het logo van Vasco da Gama met de maltezer kruis en daarboven de 8 sterren. Deze acht sterren op de badge en de vlag betekenen:

1 - South American Championship of Champions: 1948
2 - Copa Libertadores: 1998
3 - Copa Mercosur: 2000
4 - Campeonato Brasileiro Série A: 1974
5 - 1989
6 - 1997
7 - 2000
8 - The Unbeaten Championship of Earth-and-sea of 1945.

Op de linkerborst het logo van kledingsponsor Umbro met daarboven een X van hoofdsponsor Caixa. Deze hoofdsponsor staat ook op het midden van het shirt. Het Vasco da Gama voetbalshirt heeft een klassieke zwart met witte v-hals. De biesjes zijn voor de helft wit en voor de helft zwart. Onder de oksel loopt een zwarte band naar beneden richting het voetbalbroekje. Een ander leuk detail op het shirt is een kleine Maltezer kruis op de rug met hierin een kaart van Brazilië. Daarboven de naam Umbro. Ook is de diagonale baan op de achterkant aangebracht, inclusief het gele lijntje. Aan de binnenkant van de kraag staan de coördinaten van het stadion van Vasco da Gama in Rio. Het Vasco da Gama thuis tenue 2016-2017 wordt compleet gemaakt met witte kousen en een wit voetbalbroekje. Langs de zijkant van het witte broekje loopt een zwart band welke ook terug komt op het Vasco shirt. Op de rechter pijp het logo van Vasco da Gama en op de andere het embleem van Umbro. De sokken zijn wit met twee zwarte banen en het logo van Umbro.

Vasco da Gama uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Vasco da Gama uitshirt voor 2016-2017 heeft hetzelfde design als het thuisshirt echter in de omgekeerde kleuren. Het zwarte Vasco shirt heeft een witte diagonale baan inclusief het gele lijntje ter ere van de Olympische Zomerspelen in Rio. De v-hals is voor de helft wit en voor de andere helft zwart. Ook de biesjes zijn voor de helft in het wit en zwart. De linkerborst is voorzien van de rode Maltezer kruis met daarboven de 8 sterren. Op de andere borst het embleem van kledingsponsor Umbro. Midden op de borst hoofdsponsor Caixa. De achterkant heeft ook de diagonale baan en de Maltezer kruis aan de bovenkant met het land Brazilië erin verwerkt. Van onder de oksels loopt een witte baan welke doorloopt naar het broekje. Ook in de binnenkant van dit shirt staan de coördinaten van het stadion. Het uit tenue van Vasco da Gama 2016-2017 wordt gecomplementeerd met een zwart broekje en zwarte voetbalkousen. Over de zijkant van het broekje een witte baan en de logo's van de club en Umbro op de pijpen. De zwarte kousen zijn voorzien van een witte baan.

Vasco Da Gama shirt kopen

Het nieuwe Vasco Da Gama shirt voor 2016-2017 van UMBRO kan je vanaf medio augustus kopen in de onderstaande shops. Hier kan je het voetbalshirt van Vasco ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers van de Braziliaanse club. Directe levering! Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe Vasco da Gama shirt in deze officiële shop!

Vasco -da -gama -2016-2017-voetbalshirt