Dit zijn de Vasco Da Gama voetbalshirts 2024

Vasco da Gama en kledingsponsor Kappa hebben de nieuwe Vasco Da Gama voetbalshirts 2024-2025 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Rio De Janeiro de Campeonato Brasileiro Série A, Copa do Brasil en andere wedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde ‘’ Gigante da Colina’’ op de vijftiende plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Kappa weer de producent van de Vasco da Gama tenues. Deze functie heeft het van origine Italiaanse sportmerk sinds 2020.

Vasco Da Gama thuisshirt 2024-2025

Het Vasco Da Gama thuisshirt 2024-2025 werd gepresenteerd op de geboortedag van voormalig sterspeler Roberto de Oliveira (Roberto Dinamite), die vorig jaar overleed. De aanvaller maakte in de jaren ’70 en ’80 furore met Vasco Da Gama. Met de club werd Roberto Dinamite in 1974 kampioen van Brazilië. Het thuisshirt is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren ’70. Het voetbalshirt is zwart en bevat weer een brede diagonale witte baan van de linker schouder naar de rechter onderkant. Deze sash bevat een speciaal ‘’Dinamite Eterno 10’’ patroon als eerbetoon aan de all-time topscorer van de Braziliaanse voetbalclub. Bovendien is in deze band het rode Maltese kruis van het clublogo verwerkt. De ronde hals en de taping op de mouwen is wit. De taping op de mouwen bevat hetzelfde patroon als de diagonale band. De mouwen worden afgesloten door een witte band. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Kappa. Op de onderkant van het shirt prijkt een nummer 10 met een retro logo van de club en in de nek op de achterzijde een silhouet van Roberto Dinamite. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met witte accenten.  

Vasco Da Gama uitshirt 2024-2025

Het Vasco Da Gama uitshirt 2024-2025 is geïnspireerd door het uitshirt van 25 jaar geleden, namelijk het Vasco Da Gama uitshirt 1999-2000. Destijds was Kappa ook de kledingsponsor van de Braziliaanse voetbalclub. Het Vasco Da Gama uitshirt is wit en wordt gekenmerkt door de diagonale zwarte baan van de linker schouder naar de rechter onderkant. Deze zwarte baan wordt geflankeerd door twee dunnere rode lijnen. Verder bevat het uitshirt een zwarte band op de mouwen. De mouwen worden afgesloten door een band in de clubkleuren (zwart/wit). Dit is ook de kleurencombinatie van de overlappende v-hals. Het logo van Kappa prijkt in het zwart op het midden van de borst en in het wit op de mouwen. De linkerborst bevat het clublogo, dat gekenmerkt wordt door een groot kruis. Boven het logo prijken weer acht sterren. Vier van deze sterren verwijzen naar de kampioenschappen van 1974, 1989, 1997 en 2000. De andere sterren verwijzen naar andere prijzen, namelijk naar de Copa Libertadores (1998), de Mersocul Cup (2000), het Zuid Amerikaans kampioenschap (1948) en de “Land-and-Sea Championship” (1945). Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met zwarte accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

Vasco Da Gama voetbalshirt bestellen

De Kappa Vasco Da Gama voetbalshirts 2024-2025 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere Vasco Da Gama voetbalshirts? Check het dan in de onderstaande winkels. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Dit zijn de Vasco Da Gama voetbalshirts 2024
Dit zijn de Vasco Da Gama voetbalshirts 2024
Dit zijn de Vasco Da Gama voetbalshirts 2024
Dit zijn de Vasco Da Gama voetbalshirts 2024
Dit zijn de Vasco Da Gama voetbalshirts 2024
Dit zijn de Vasco Da Gama voetbalshirts 2024
Dit zijn de Vasco Da Gama voetbalshirts 2024