Vasco da Gama derde wedstrijdshirt 2019-2020

Vasco da Gama viert aankomend jaar haar 121e verjaardag. Om dit te vieren heeft het Italiaanse kledingmerk Diadora een nieuwe derde wedstrijdshirt gelanceerd. Dit derde wedstrijdshirt maakt haar debuut tijdens de wedstrijd tegen Sao Paulo op 25 augustus. Op dit moment staat Vasco da Gama op de 15e plaats in de Braziliaanse Serie A. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van Vasco da Gama? Check de details hieronder!

Vasco da Gama derde wedstrijdshirt 2019-2020

Dit seizoen viert Vasco da Gama haar 121e verjaardag om dit te vieren heeft Diadora een schitterend ontwerp op te markt gebracht. Het Italiaanse merk heeft het namelijk voor elkaar gekregen om een modern ontwerp te maken met een retro vibes. Het nieuwe shirt van Vasco da Gama is voornamelijk wit met zwarte details. Deze details komen terug in de klassieke kraag. Het shirt is namelijk uitgerust met een echte polo kraag. Dit geeft een retro gevoel aan het shirt. De biezen aan de onderkant van de mouwen hebben dezelfde stijl als de kraag. Een ruime bies is zwart van kleur. Op de rechterkant van de borst is het logo van Diadora te zien. De Italianen zijn sinds 2018 verantwoordelijk voor het design van de shirts van de Braziliaanse club. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Vasco da Gama. Deze wordt gekenmerkt door een opvallend rood kruis. In de lange geschiedenis van de club zijn er vele prijzen gewonnen. Vier keer was de club de beste van Brazilië en de Copa Libertadores werd één keer gewonnen. Dit is de Champions League van Zuid-Amerika. In 1998 was de club de beste. Ondanks dat de club dit jaar haar 121e verjaardag viert, bestaat de voetbalclub pas 103 jaar. Vasco da Gama is namelijk een sportclub waar vele verschillende sporten worden beoefend.

Het nieuwe voetbalshirt van Vasco da Gama is helaas nog niet te bestellen in Europa. Ben je opzoek naar goedkopere shirts van de club, of andere voetbalshirts van Zuid-Amerikaanse voetbalclubs? Check DEZE SHOP

. Directe levering gegarandeerd!