Vasco Da Gama voetbalshirts 2023-2024

Vasco Da Gama en kledingsponsor Kappa hebben de nieuwe Vasco Da Gama voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Campeonato Brasileiro Serie A en Copa Brasil wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde de club op de vierde plek in de Brasileiro Série B en promoveerde de club weer naar het hoogste niveau. Kappa is ook

dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Vasco Da Gama voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2020 de kledingsponsor van Club de Regatas Vasco da Gama.

Vasco Da Gama uitshirt 2023-2024

Het Vasco Da Gama uitshirt 2023-2024 heeft veel weg van de Vasco Da Gama retro voetbalshirts. Het uitshirt heeft dan ook het iconische design. De basiskleur van het voetbalshirt is wit en natuurlijk wordt ook dit voetbalshirt weer gekenmerkt door de brede diagonale zwarte band van de linker schouder naar de rechter onderkant. Onder de oksels bevindt zich ook een zwart vlak en ook de v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn zwart. De v-hals heeft ook een subtiele gouden lijn. Het logo van Kappa prijkt op de rechterborst en de linkerborst is uitgerust met het clublogo, welke gekenmerkt wordt door een rood kruis. In de nek op de achterzijde van het Vasco Da Gama uitshirt prijkt de tekst: "Que Honra Ser". PixBet is de hoofdsponsor van Vasco Da Gama en staat op het midden van het tenue. Het Vasco Da Gama uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met contrasterende details. De kousen zijn ook zwart/wit.

De nieuwe Kappa Vasco Da Gama voetbalshirts 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Braziliaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar een retro voetbalshirt of andere tenue van de club? Check het in deze fanshop of deze winkel!

Vasco Da Gama uitshirt 2023-2024

Vasco Da Gama uitshirt 2023-2024

Vasco Da Gama uitshirt 2023-2024