Vasco Da Gama thuisshirt 2019-2020

Vasco da Gama en kledingsponsor Diadora hebben nu ook het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Club de Regatas Vasco da Gama de Campeonato Brasileiro Série A,  en bekerwedstrijden in het Estádio São Januário in Rio De Janeiro. Diadora is een van origine Italiaanse sportmerk dat sinds 2018 verantwoordelijk is voor het design van de tenues van Vasco. In januari lanceerde het merk al een nieuw uitshirt voor de Braziliaanse club.

De Vasco Da Gama voetbalshirts staan bekend om hun retro design. Ook dit jaar heeft het shirt weer een heerlijke retro look. Het thuisshirt is zwart en bevat een grote polo kraag in het wit. De kraag bevat ter hoogte van de knoopjes diagonale zwarte strepen. De bies aan de onderkant van de mouwen is wit en verder wordt het tenue gekenmerkt door de diagonale, witte band van de linkerschouder naar de rechter onderkant van het tenue. Op de borst staan de logo’s van de cluhb en Diadora en op het midden van de tenues staat sponsor Banco BMG. Sponsor NetBet staat op de onderkant van de voetbalshirts en op de achterkant van het voetbalshirt staat in de nek het trademark teken van Diadora. Het thuistenue van Vasco wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met witte details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Valdivia, Maxi López, Pikachu, Breno en nog meer spelers.

Helaas kan je het Vasco Da Gama tenue vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van Vasco? Check het exclusief in deze winkel! Directe levering!