Vasco da Gama 3e voetbalshirt 2021

De Braziliaanse serie B club Vasco da Gama heeft in samenwerking met kledingsponsor Kappa een nieuw 3e shirt gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Rio de Janeiro de Campeonato Brasileiro Série B uitwedstrijden in 2021. Kappa is opnieuw verantwoordelijk voor het design van het tenue van Club de Regatas Vasco Da Gama. Het van origine Italiaanse sportmerk is sinds vorig jaar de kledingsponsor van de Braziliaanse voetbalclub en was dat eerder al in de periode 1995-2000, één van de meest succesvolle periodes uit de historie van de club.

Vasco da Gama 3e shirt 2021

Het Vasco da Gama 3e shirt 2021 is ontworpen door club designer Marcelo Azalim en is geïnspireerd door het garnizoen van de walsvisboot van Vascaína in 1900. Dit verwijst bovendien naar de geschiedenis van de club. In 1898 werd Club de Regatas Vasco da Gama namelijk opgericht door een aantal jongeren die niet naar het nabijgelegen Niteroi wilde roeien en daarom een eigen roeivereniging wilde starten. Na een fusie van de club in 1915 werd er ook voetbal gespeeld bij de club. Het Vasco da Gama 3e shirt 2021 is dit jaar geheel zwart en bevat een patroon van diagonale ruiten over de body van het tenue. Verder is het tenue uitgerust met een zwart/witte V-hals en komt dit patroon ook terug aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het Kappa logo en de linkerborst bevat een speciale badge. Dit logo is geïnspireerd door het eerste clublogo van Vasco Da Gama. Dit logo heeft een ronde vorm met een boot in het midden. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is wel iconische kruis uit het logo van de club verwerkt. De binnenkant van de hals bevat een label met daarin de initialen van de voetbalclub: CRVG. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Vasco da Gama keepersshirt 2021

Tegelijkertijd met de lancering van het 3e shirt maakten de club en Kappa een nieuw keeperstenue bekend. Dit keeperstenue is grijs met dezelfde all-over print als op het nieuwe voetbalshirt. Aan dit design zijn twee diagonale banen van de rechter schouder naar de linker onderkant van het tenue toegevoegd. Deze banen zijn geheel in stijl van de clubkleuren van Vasco da Gama: zwart/wit. Ook de V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen hebben deze kleurencombinatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Vasco Da Gama tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Cano, Magno, Bruno Gomes, Caio Lopes, Alexandre de Almeida Silva Júnior en nog meer spelers gedragen worden.

Helaas kun je het nieuwe Vasco Da Gama uitshirt alleen bestellen in de clubshop van de Brazilianen. Ben je op zoek naar goedkoop t-shirt of een hoodie van de club? Check DEZE SHOP. Directe levering gegarandeerd!


Vasco Da Gama 3e voetbalshirt 2021

Vasco Da Gama keeper shirt 2021