Vasco Da Gama Diadora uitshirt 2020

Vasco Da Gama en kledingsponsor Diadora hebben vandaag het nieuwe uitshirt van de Braziliaanse club gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt Vasco da Gama de uitwedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende 2020. Het van origine Italiaanse sportmerk Diadora verzorgt sinds begin 2018 de tenues en trainingskleding van Club de Regatas Vasco da Gama.

Het Vasco Da Gama Diadora uitshirt 2020 heeft het gebruikelijke design. Het tenue is wit en bevat een diagonale, zwarte baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. Het Vasco Da Gama thuisshirt heeft dezelfde kleuren, alleen zijn de kleuren omgekeerd. Het uitshirt is verder voorzien van een V-hals met een zwarte lijn en de achterkant van de hals bevat een iets bredere band. De onderkant van de mouwen bevatten ook weer een zwart vlak en ook het Diadora logo prijkt in het zwart op de rechterborst. De linkerborst is uitgerust met het logo van de in 1898 opgerichte club. Zoals het een Zuid Amerikaans voetbalshirt betaamd, staan er ook weer verschillende sponsoren op het tenue, zoals NetBet, BMG, Havan en PES2020. De onderkant van het tenue is nog uitgerust met een speciaal logo, dat geinspireerd is door het oude logo van de club uit Rio de Janeiro. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en wit/zwarte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Vasco Da Gama tenue, dat alleen de eerste maanden van dit jaar gedragen wordt. De club is namelijk op zoek naar een nieuwe kledingsponsor, omdat het deze zomer afscheid neemt van Diadora. Het tenue wordt gedragen door spelers als Pikachu, Cano, Magno, Ribamar, Gomes, Castan en nog meer spelers.

Helaas kun je het nieuwe Vasco Da Gama uitshirt alleen bestellen in de clubshop van de Brazilianen. Ben je op zoek naar goedkoop t-shirt of een hoodie van de club? Check DEZE SHOP. Directe levering gegarandeerd!

Vasco da Gama uitshirt Diadora 2020

Vasco da Gama uittenue 2020-2021