Vasco Da Gama uitshirt 2019

Vasco Da Gama heeft in samenwerking met kledingsponsor Diadora het nieuwe uitshirt voor 2019 uitgebracht. In dit voetbalshirt speelt Vasco de uitwedstrijden in de Brasileirao Serie A. Het van origine Italiaanse sportmerk Diadora is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de club uit Rio De Janeiro. Vorig jaar tekenden beide partijen een deal. In het Nederlandse voetbal hebben we Diadora al even niet meer gezien. De laatste club waarvan Diadora kledingsponsor was FC Twente. Bovendien was het merk in de jaren '80 en '90 kledingsponsor van het nationale elftal van Italië.

Het Vasco Da Gama uitshirt voor 2019 heeft het bekende design. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. Ook de toelopende V-hals bevat zwarte accenten en hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de linker borst prijkt het embleem van de club en de andere borst bevat het logo van Diadora. Het logo van het Italiaanse sportmerk prijkt ook in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de nek. Ook de achterkant van het Vasco Da Gama tenue is uitgerust met een diagonale band. Vasco Da Gama bestond vorig seizoen 120 jaar en lanceerden ter ere daarvan speciale voetbalshirts. Bij de oprichting in 1898 hadden de tenues van Vasco al een diagonale band. Gedurende een korte periode had het shirt geen diagonale band, maar sinds de jaren '30 van de vorige eeuw is deze non top op de tenues aanwezig. De zijkanten van het nieuwe Vasco Da Gama uitshirt bevatten meshpanelen en het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen.

Vasco da Gama ontliep afgelopen seizoen maar net degradatie en gaat er ongetwijfeld dit seizoen weer alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe uittenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Maxi Lopez, Bruno Cesar, Leandro Castan, Yago Pikachu en andere sterspelers.

Helaas kan je het Vasco Da Gama tenue vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van Vasco? Check het exclusief in deze winkel!

Directe levering!