25 april 2017

Vasco da Gama voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Braziliaanse club Vasco da Gama zijn deze week officieel gelanceerd door kledingsponsor Umbro en de club uit Rio De Janeiro. In deze nieuwe shirts speelt Club de Regatas Vasco da Gama de Brasleiro Serie A wedstrijden gedurende 2017-2018. Umbro en de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Sao Januario presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor komend seizoen. Hieronder bespreken we beide nieuwe shirts van ''Bacalhau.''

Vasco da Gama thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Vasco Da Gama heeft een echt vintage design en is zwart met een rechte hals en gevouwen kraag in het zwart/wit. Onder deze kraag bevindt zich ook een v-design in het zwart. Verder wordt het tenue van Vasco uiteraard gekenmerkt door de witte, diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. In deze baan bevindt zich ter hoogte van de linker borst het logo van de club. Boven dit logo bevinden zich acht gouden sterren. Aan de onderkant van de ''sash'' bevindt zich een speciaal logo. Dit is een logo ter ere van het 90 jarige bestaan van het stadion van de club. Een afbeelding van het stadion is bovendien te vinden aan de achterkant van het shirt en de binnenkant van de kraag. Verder bevatten de zijkanten van het shirt ventilatiezones. Deze zones worden op het thuisshirt gekenmerkt door de grijze en zwarte lijnen. De dubbele diamant van kledingsponsor Umbro versiert de rechter borst en het logo van shirtsponsor CAIXA staat op het midden van het shirt. Verder bevat de bies een witte lijn. Het thuistenue van Vasco Da Gama wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen.

Vasco da Gama uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Vasco Da Gama uitshirt voor 2017-2018 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter contrasterend aan het thuisshirt, wat betekent dat het shirt overwegend wit is met een zwarte diagonale baan. Dit shirt bevat eenzelfde kraag als het thuisshirt en de logo's van de club, Umbro, CAIXA en het logo ter ere van de 90ste verjaardag van het stadion van de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een overwegend wit voetbalbroekje met zwart/witte kousen.

De nieuwe tenues van Vasco Da Gama voor 2017-2018 kan je vooralsnog nergens kopen. Ben je op zoek naar een retro shirt van de club? Check dan deze SHOP. Wil je andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs kopen? Check deze onder andere in deze online winkel!