Vasco Da Gama voetbalshirts 2022-2023

De nieuwe Vasco Da Gama voetbalshirts 2022-2023 zijn bekend. Nadat het thuisshirt in november al gelanceerd werd, is nu ook het nieuwe Vasco Da Gama uittenue gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de club uit Rio de Janeiro de Brasileiro Série B en beker wedstrijden in 2022-2023. Afgelopen seizoen eindigde de club uit Rio op een tiende plek in de Braziliaanse competitie en dus speelt het dit seizoen opnieuw op het tweede niveau. Kappa is sinds begin 2020 de kledingsponsor van Club de Regatas Vasco da Gama en is dit seizoen ook weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ''Vascão.''

Vasco da Gama thuisshirt 2022

Het Vasco da Gama thuisshirt heeft het traditionele design. Het voetbalshirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de brede diagonale band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. Sinds de oprichting van één van de oudste clubs van Brazilië hebben de Vasco Da Gama tenues dit seizoen. In de begin jaren speelde Vasco Da Gama echter met een zwart tenue met de diagonale band van de rechter schouder naar de linker onderkant. Sinds de jaren '30 loopt de band van de linker schouder naar de rechter onderkant. Op de mouwen bevindt zich een patroon van geometrische vormen, welke geïnspireerd zijn door het systeem van seinvlaggen. Vasco da Gama is namelijk vernoemd naar de beroemde Portugese ontdekker Vasco da Gama. In de nek op de achterzijde van het tenue zijn ook vier vlaggen verwerkt en daaronder prijkt in het zwart het logo van Vasco Da Gama. De rechterborst bevat het logo van Kappa en de linkerborst bevat een retro logo van de club, het zogenaamde Maltezer kruis. Het tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen. Op de kousen prijkt ook de naam van de club: VASCO.

Vasco Da Gama uitshirt 2022-2023

Het Vasco Da Gama uitshirt 2022-2023 heeft het standaard design. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale, zwarte band van de linker schouder naar de rechteronderkant. Op de linkerborst prijkt het oude clublogo van Vasco Da Gama. Dit logo wordt gekenmerkt door een groot, rood kruis. Verder bevat het voetbalshirt een brede zwarte y-hals in het zwart-wit. Op de rechterborst prijkt het Kappa logo. Het Kappa omni logo komt in het zilver terug op de zijkanten van het voetbalshirt en de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Ook de achterkant van het tenue bevat een diagonale, zwarte band. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staan ook acht gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar acht prijzen:

  1. Het Zuid Amerikaans kampioenschap in 1948

  2. Copa Libertadores in 1998

  3. Copa Mercosur in 2000

  4. Vier keer Campeonato Brasileiro Série A (1974, 1989, 1997, 2000)

  1. The Unbeaten Championship of Earth-and-sea in 1945

Het Vasco Da Gama uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, welke ook de logo's van de club en Kappa bevat. De kousen zijn ook volledig zwart. Zoals alle Kappa tenues zijn de Vasco da Gama tenues ook dit seizoen uitgerust met de Kappa HydroWay technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Vasco Da Gama tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Cano, Nenê, Andrey Ramos do Nascimento, Martin Sarrafiore, Jhon Jairo Sánchez Enriquez en andere spelers.

Vasco Da Gama voetbalshirts bestellen

De nieuwe Kappa Vasco Da Gama voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de Braziliaanse club. Ben je op zoek naar een retro voetbalshirt of een goedkoop t-shirt van Vasco? Check het dan in de onderstaande winkels. Hier scoor je al een t-shirt vanaf € 24,95! Directe levering!

Bestel je Vasco Da Gama retro shirt in deze fanshop! 

of deze winkel!

Vasco Da Gama thuisshirt 2021-2022

Vasco Da Gama uitshirt 2022-2023

Vasco Da Gama uitshirt 2022-2023