10 augustus 2015

Vasco Da Gama voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de Braziliaanse club Vasco Da Gama zijn vandaag officieel gelanceerd door de Braziliaanse club en kledingsponsor Umbro. In deze voetbalshirts speelt Vasco Da Gama de wedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende het seizoen 2015-2016. De nieuwe voetbalshirts van de Braziliaanse club staan geheel in het teken van het 450 jarig bestaan van de stad Rio de Janeiro en het 100 jarig bestaan van de voetbaltak van Vasco Da Gama. Vasco Da Gama speelt haar thuiswedstrijden in het Estádio São Januário, Caixa is de hoofdsponsor van de club.

Vasco Da Gama thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Vasco Da Gama thuisshirt is zoals traditioneel het geval is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de diagonale witte baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Ook de v-hals van het shirt is wit en in de bies aan de onderkant van de mouwen komt ook de witte kleur terug. Verder bevat het Vasco Da Gama shirt een gevouwen zwarte kraag. De binnenkant van de kraag bevat een blauw/wit geblokte of gestreepte strip. Dit zijn de kleuren van de vlag van Rio De Janeiro. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een speciaal label met daarop de tekst ''"1915 - 100 Anos de Futebol – 2015". De achterkant van de kraag bevat een verwijzing naar het 450 jarig bestaan van de stad Rio De Janeiro. De rechter borst bevat het logo van Umbro en de linker borst bevat het logo van de Braziliaanse club. Boven het logo van Vasco Da Gama staan acht gouden sterren. Hoofdsponsor CAIXA versiert het midden van het shirt. Het nieuwe Vasco Da Gama thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met witte details.

Vasco Da Gama uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Vasco Da Gama uitshirt 2015-2016 is wit en wordt gekenmerkt door de zwarte baan van de rechter schouder naar de linker onderkant. Verder bevat dit shirt een kleine open hals met een zwarte omranding. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. De logo's van Umbro, CAIXA en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Bovendien bevat het shirt dezelfde verwijzingen naar het 450 jarig bestaan van de stad, het 100 jarig bestaan van de voetbaltak van de club en de details uit de vlag van Rio als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van Vasco Da Gama wordt gecompleteerd door witte kousen en een wit short met zwarte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van de Braziliaanse club!

De nieuwe Vasco Da Gama voetbalshirts 2015-2016 kan je vanaf september of oktober 2015 kopen in de online shop van Subside Sports. Check daar ook andere voetbalshirts van Brasileirao Serie A teams!

Geef hieronder je mening over de nieuwe voetbalshirts van Vasco!

Vasco -Da -Gama -thuisshirt -2015-2016
Vasco -Da -Gama -uitshirt -2015-2016
Vasco -Da -gama -detail -1
Vasco -Da -Gama -detail -2
Bron: footyheadlines.com