UEFA scheidsrechter shirts 2021-2022

De UEFA en Macron hebben de nieuwe scheidsrechter shirts voor het seizoen 2021-2022 gepresenteerd. Dit betreffen de tenues die de scheidsrechters dragen tijdens de Champions League, Europa League en Conference League wedstrijden in 2021-2022. Het nieuwe scheidsrechter tenue wordt voor het eerst door de officials gedragen tijdens de UEFA Super Cup wedstrijd tussen Chelsea en Villarreal op woensdag 11 augustus 2021. Ook dit jaar is Macron weer de producent van de UEFA scheidsrechterstenues. Het Italiaanse sportmerk heeft sinds 2019 een samenwerkingsverband met de Europese voetbalbond en is sindsdien verantwoordelijk voor de aankleding van de scheidsrechters tijdens internationale wedstrijden.

Design scheidsrechter tenues Champions League, Europa League en Conference League 2021-2022

De nieuwe Macron UEFA scheidsrechter shirts zijn dit jaar weer in vier verschillende kleuren beschikbaar: rood, lichtblauw, geel en zwart. Deze vier tenues hebben allemaal hetzelfde template. De scheidsrechter shirt hebben een ronde hals en bevatten verder een all-over print van dunne, verticale strepen. Deze strepen zijn verdeeld in verschillende vlakken. Verder is er onder de hals een verticale zwarte band verwerkt. Dit betreft een sluiting van nylon. Het logo van Macron staat op de rechterborst en de mouwen van de UEFA scheidsrechter tenues. Op het rode, blauwe en gele shirt zijn deze logo's zwart en op het zwarte shirt wit. De linkerborst bevat het UEFA logo. Op de tenues zijn ook weer tweeborstzakjes aangebracht om de kaarten en de notitieblokjes van de arbiters in op te bergen. De borstzakjes zijn uitgerust met een klittenbandsluiting. Evenals de spelers dragen de scheidsrechters ook de UEFA Foundation badge op de mouw. De UEFA Foundation badge vervangt vanaf dit seizoen de respect badge en is op de linkermouw aangebracht. De UEFA scheidsrechter tenues worden gecompleteerd door een scheidsrechter broekje en kousen in dezelfde kleur.

De nieuwe UEFA scheidsrechter collectie is gemaakt van zeer resistente en innovatieve materialen die een maximaal comfort garanderen. De tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de shirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De tenues zijn ook op een ''groene'' manier geproduceerd.  Dit houdt in dat bij ieder shirt gemaakt is van gerecylcled polyester, afkomstig van slechts 13 halve liter plastic waterflesjes. Macron CEO Gianluca Pavanello geeft nog en reactie hierop: ''We werken sinds de start van onze samenwerking in 2019 nauw samen met de UEFA. Onze UEFA scheidsrechter collectie combineert altijd comfort, functionaliteit en design met elkaar. Hier wordt in de kleinste details rekening mee gehouden. Naar aanleiding van feedback van eerdere seizoenen hebben we deze gloednieuwe tenues geproduceerd en zijn dan ook trots op het design van de scheidsrechter shirts , die het nieuwe seizoen met alle uitdagingen inluiden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële UEFA scheidsrechter shirts 2021-2022 en check ook de Euro 2020 scheidsrechter shirts, waarvoor Macron ook verantwoordelijk was.

UEFA scheidrechtershirt bestellen

De nieuwe UEFA scheidsrechter shirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De shirts zijn zowel met korte als met lange mouwen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De shirts hebben een prijs van € 79,-, de broekjes zijn € 39,- en de kousen € 18,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe UEFA scheidsrechterstenues direct in deze officiële MACRON SHOP!

UEFA scheidsrechter shirt 2021-2022 - Geel

UEFA Scheidsrechtersshirt 2021-2022 - Blauw

UEFA scheidsrechtersshirt - Zwart

Scheidsrechtersshirt Champions League 2021-2022