EK 2021 scheidsrechter shirts Macron

Macron heeft de officiële scheidsrechter shirt voor het EK van 2021 gelanceerd met het motto #WorkHardPlayHarder. Dit zijn de shirts die de 19 scheidsrechters en assistenten dragen tijdens het toernooi dat van 11 juni tot 11 juli 2021 door heel Europa plaats vindt. De nieuwe scheidsrechter tenues worden voor het eerst gedragen tijdens de openingswedstrijd tussen Italië en Turkije op 11 juni 2021 in het Stadio Olimpico en Rome. Macron is dus verantwoordelijk voor de productie en het design van de Euro 2020 scheidsrechter kleding. Het Italiaanse sportmerk heeft met de UEFA een contract om de scheidsrechter kleding van de officials te verzorgen. In 2019 tekenden beide partijen een contract voor drie jaar. In de Champions League en Europa League dragen de scheidsrechters ook een tenue van Macron.

Euro 2021 scheidsrechter tenue Macron

De EK 2021 scheidsrechter tenues zijn in drie verschillende kleuren gepresenteerd, namelijk in het roze, aqua blauw, geel en zwart. In de body van de shirts is een speciale print verwerkt. Dit betreft een print vam de contouren van Europa, waarbij de landsgrenzen weggelaten zijn. Dit staat symbool voor het gemeenschapsgevoel, waarbij scheidsrechters gezien worden als de perfecte leider van de landen. Alle EK 2021 scheidsrechtersshirts bevatten een iets hogere, zwarte, ronde hals met een kleine v-opening. Ook de mouwen worden afgesloten door een zwarte band. Het borstzakje (voor de kaarten en accessoires bevindt zich op de linkerborst en hierop prijkt ook een speciale UEFA badge met daarop de tekst: ''UEFA MATCH OFFICIAL.'' Op het midden van de borst en de schouders prijkt het Macron logo. Op het gele, roze en blauwe shirt is het Macron logo zwart en op het zwarte scheidsrechter shirt is het logo zilver. De linkermouw van alle scheidsrechtersshirts bevat de Respect badge en de andere mouw de officiële Euro 2020/EK 2021 badge. De scheidsrechter tenues worden compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met op de linkerpijp het Macron logo. De kousen van de scheidsrechter tenues hebben dezelfde kleur als de shirts: neon roze, neon blauw, neon geel en zwart. De scheidsrechter tenues die tijdens het EK gedragen worden, zijn door Macron weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

UEFA scheidsrechtersbaas Roberto Rosetti reageert: ''We kijken allemaal naar Euro 2020 uit en zijn erg blij met de tenues die Macron voor onze scheidsrechters heeft geproduceerd. Macron is een bedrijf dat altijd de grenzen opzoekt als het gaat om nieuwe innovaties. Hierdoor voelen de scheidsrechters zich altijd comfortabel wanneer zij belangrijke wedstrijden moeten leiden onder hoge druk.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële scheidsrechtersshirts en check bovendien alle EK 2021 voetbalshirts

EK 2021 scheidsrechtersshirt bestellen

De nieuwe EK 2021 scheidsrechtersshirts van Macron kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Deze bestel je vanaf een prijs van € 49,95. In deze winkels vind je ook andere accessoires en kleding voor scheidsrechters. Directe levering!

Bestel de nieuwe UEFA scheidsrechter tenues direct in deze officiële MACRON SHOP!

 

Scheidsrechter shirt EK 2021

EK 2021 scheidsrechter shirts Macron