Het adidas adiPRO 19 keepersshirt 2019-2020

Het nieuwe template voor de adidas keepersshirts van 2019-2020 is bekend! Het design van het adidas AdiPro 19 template is door adidas deze week uitgebracht. Dit template vormt inspiratie voor de keeperstenues van clubs als Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Bayern München, Juventus, Manchester United en Arsenal of landen als Duitsland, Spanje, Colombia, Japan en Argentinië. Adidas gebruikt voor de keepersshirts van alle teams in haar portfolio altijd een standaard template, zo ook voor het seizoen 2019-2020. Wil je alles weten over dit nieuwe template? Check hieronder alle details!

adidas keepersshirt en tenue 2019-2020

De nieuwe adiPRO19 keepersshirts van adidas zijn de opvolger van het adiPRO 18 template. Het shirt heeft een geheel nieuw design gekregen. Waar het adidas keepersshirt van afgelopen seizoen gekenmerkt wordt door de horizontale banen die door elkaar heenlopen, hebben de nieuwe adiPRO 19 voetbalshirts een all-over print. Dit betreft een camouflage achtige print, welke ook wat weg heeft van een berglandschap. Hierdoor valt het tenue direct op wanneer het door de keepers gedragen wordt. Verder bevatten de nieuwe keeperstenue een ronde hals en prijken de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het voetbalshirt. Het logo van het Duitse sportmerk staat op de rechter borst van de adiPRO 19 keeperstenues. Het shirt is door adidas in zes verschillende kleuren gelanceerd, namelijk zwart, grijs, fel rood, licht groen, licht blauw en geel. Dit worden ook de kleuren van de keepersshirts van de clubs waarvan adidas kledingsponsor is. Op de linker borst van de keeperstenues kan eventueel het clublogo bedrukt worden en op het midden van het shirt kan het logo van een hoofdsponsor aangebracht worden. De keeperstenues kunnen compleet gemaakt worden door een broekje met eenzelfde all-over print en adidas strepen aan de zijkanten. De keeperskousen kunnen ook in verschillende kleurencombinaties gekocht worden. Uiteraard zijn de nieuwe AdiPro 19 keepersshirts ook uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe adiPRO19 keepersshirts en check ook andere nieuwe templates van adidas, zoals de:

adidas keepersshirt 2019-2020 bestellen

De nieuwe adidas keepersshirts voor 2019-2020 van alle topclubs worden pas medio mei 2019 bekend gemaakt. Deze hebben voor kinderen een prijs van € 74,95 en voor volwassenen zijn de shirts € 89,95. De shirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking en directe levering!

Bestel je adidas keepersshirt altijd in deze winkel!