De adidas TIRO 19 teamwear voetbalshirts

Het nieuwe TIRO 19 template van adidas is bekend! Adidas heeft de TIRO voetbalshirts in een nieuw jasje gestoken. Vanaf begin 2019 zijn de TIRO 19 voetbalshirts onderdeel van de nieuwe kledinglijn van adidas en is het de bedoeling dat verschillende profclubs en amateurclubs het TIRO 19 design kiezen voor het nieuwe thuisshirt en uitshirt. De verwachting is dat de nieuwe tenues vanaf de zomer van 2019 ook echt officieel te zien zijn op de voetbalvelden. In dit blog hebben we alvast een kleine preview op de nieuwe shirts uit de adidas teamkledingcollectie.

adidas 19 TIRO 19 voetbalshirts - geïnspireerd door 3e voetbalshirts

De nieuwe TIRO 19 voetbalshirts van adidas hebben een bekend design. Het ontwerp van deze shirts is namelijk geïnspireerd door de alternatieve uitshirts of 3e shirts die door verschillende adidas clubs dit seizoen gedragen worden. Ook clubs als Manchester United, Juventus, Real Madrid en Bayern München hebben dit seizoen een derde shirt met eenzelfde soort print. De shirts van deze topclubs zijn door adidas in samenwerking met Parley for Oceans ontwikkeld. Dit betekent dat de tenues gemaakt zijn van gerecycled plastic uit de oceaan. Dit is bij de tenues uit de TIRO 19 lijn (waarschijnlijk) niet het geval. Uiteraard zijn de shirts wel gemaakt van polyester. We bespreken het design van het shirt aan de hand van de blauwe versie, waarin Liverpool sterspeler Firmino op de afbeelding te zien is. Dit shirt is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de flitsende all-over print van verticale strepen, die door elkaar heen lopen. Deze strepen bevinden zich zowel op de voorkant als op de achterkant van het shirt. Verder bevat het tenue een toelopende v-hals in het wit. De drie strepen van adidas staan op dit voetbalshirt niet op de schouders, maar zijn door het Duitse sportmerk aan de zijkanten van het tenue geplaatst. Het adidas performance logo prijkt op de rechter borst in het wit. Op het midden van de borst of de linker borst kan het clublogo worden bedrukt en op het midden van het tenue kan er plaats worden gemaakt voor het logo van een eventuele sponsor. De nieuwe TIRO 19 voetbalshirts zijn door adidas in negen verschillende kleuren gereleased: zwart, blauw, groen, grijs, olijf, roze, paars, rood en wit. De tenues kunnen compleet gemaakt worden door een voetbalbroekje in dezelfde kleur en dit geldt ook de kousen. Alle tenues zijn door het Duitse sportmerk uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat je optimaal kan presteren in deze tenues!

Naast de TIRO 19 voetbalshirts heeft adidas ook een update doorgevoerd in de Campeon 19 voetbalshirts en in de Striped 19 teamwear tenues.

adidas TIRO 19 voetbalshirt bestellen

Het nieuwe adidas TIRO 19 voetbalshirt kan je vanaf begin januari bestellen in de onderstaande webwinkel. De prijs van de shirts is voor kinderen € 30,- en voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 40,-. De broekjes bestel je al vanaf € 15,- en de kousen vanaf € 10,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking en directe levering!

Bestel je adidas teamkleding in deze webshop

of andere, goedkope teamkleding in deze SHOP!