6 augustus 2018

Real Madrid 3e shirt 2018-2019

Real Madrid en adidas hebben vandaag het nieuwe alternatieve uitshirt of 3e shirt van de club gepresenteerd! In dit nieuwe shirt speelt de Champions League winnaar vooral de uitwedstrijden in het kampioenenbal en in de Copa del Rey gedurende 2018-2019. Daarnaast wordt dit nieuwe tenue gedragen in een aantal uitwedstrijden in La Liga. Dit komt vooral voor wanneer de reguliere uitshirts qua kleur teveel overeenkomen met de kleur van het thuisshirt van het thuisspelende elftal. Het nieuwe Real Madrid shirt is evenals alle 3e shirts van adidas ontwikkeld in samenwerking met Parley. Dit betekent dat de shirts zijn gemaakt van gerecycled polyester uit de oceaan. Ook de eerder gelanceerde derde shirts van Manchester United en Juventus zijn door adidas in samenwerking met Parley for Oceans gemaakt. Check hieronder alles over het design van het nieuwe tenue van het keurkorps van trainer Julen Lopetegui.

Ben je direct fan van het rode Real Madrid uitshirt voor 2018-2019? Bestel het direct voor volwassenen en kinderen in deze SHOP of deze winkel! Inclusief officiële bedrukking!

Rood Real Madrid 3e voetbalshirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Real Madrid 3e shirt voor 2018-2019 is dit jaar geheel rood en wordt gekenmerkt door de dunne, verticale banen over het shirt. Deze banen hebben een gradient design en bestaan uit dunne puntjes, waardoor het voetbalshirt een flitsende verschijning is. Alles aan het shirt is rood. De drie adidas strepen aan de zijkanten van het tenue zijn namelijk ook rood en dit geldt ook voor de v-hals van het shirt. Het is overigens niet de eerste keer in de geschiedenis dat Real Madrid een rood voetbalshirt heeft. Ook in het seizoen 2011-2012 had Real een rood voetbalshirt. Destijds viel dat niet in goede aarde bij de supporters van de club. Verder heeft het nieuwe alternatieve uittenue van Los Blancos de bekende kenmerken. Het adidas performance logo prijkt op de rechter borst van het tenue. Het Duitse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van de Spaanse club en blijft dit naar verluid in ieder geval tot 2031. De andere borst bevat een monochroom logo van de club. Dit betekent dat dit logo dezelfde kleuren heeft als het shirt. Dit logo is namelijk wit/rood. Fly Emirates versiert het midden van het shirt. In de nek aan de achterkant van het shirt is een speciaal detail te vinden. Hier zijn namelijk de initialen van de club verwerkt in rode letters op een wit label. Uiteraard heeft dit shirt ook verwijzingen naar de samenwerking met Parley. De linker onderkant van het shirt is uitgerust met een speciaal label, waarin het adidas en Parley logo zijn verwerkt. Ook de binnenkant van de hals bevat een taping met daarin een verwijzing naar de samenwerking tussen beide partijen.

Het nieuwe Real Madrid 3e tenue wordt compleet gemaakt door een geheel rood voetbalbroekje. Dit betekent dat ook de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het broekje rood zijn. De logo's van adidas en Real op het short zijn wel wit. De kousen zijn volledig rood. De drie adidas strepen zijn in een lichter rood vlak aan de bovenkant van de voetbalkousen van Real Madrid verwerkt. De onderkant van de sokken bevatten weer de initialen van de club: RMCF. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door Ramos, Bale, Isco, Asensio, Modric, Kroos, Benzema en nog meer sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Real Madrid 3e shirt bestellen

Het nieuwe 3e tenue van Real Madrid kan je vanaf nu bestellen. Dit rode voetbalshirt kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en 3XL. Voor kinderen heeft het shirt een prijs van € 70,- en voor volwassenen is het shirt € 85,-. De broekjes zijn tussen de € 35,- en € 40,- en de kousen hebben een prijs van € 18,-. In de onderstaande webshops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de sterren ook op het tenue dragen. Wil je andere Madrid producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Real Madrid shirt altijd in deze online WINKEL!  (inclusief officiële bedrukking)

of DEZE SHOP