Real Madrid thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Real Madrid thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door adidas en de Spaanse club. De lancering van het nieuwe voetbalshirt volgt daags na het winnen van de Champions League. Real Madrid versloeg in de finale van 2018 Liverpool met 3-1, waardoor de club voor het derde opeenvolgende jaar de felbegeerde beker won. In het nieuwe shirt speelt Real Madrid vanaf nu de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in het Estadio Bernabeu gedurende 2018-2019. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van Los Blancos. Deze functie vervult het Duitse sportmerk sinds 1998 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot en met 2031. Benieuwd naar alle details van het tenue voor 2018-2019? Check hieronder de details!

Ben je direct fan van het nieuwe adidas Real Madrid shirt voor 2018-2019? Bestel het direct in deze SHOP

of deze winkel!

Real Madrid thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Real Madrid shirt heeft een vrij simpel design. De reden hiervan is dat het nieuwe tenue van ''De Koninklijke'' is geïnspireerd door het voetbalshirt van 2002. De huidige trainer van de Champions League winnaar, Zinedine Zidane, speelde toen zelf bij Real Madrid. Ook in 2002 won Real Madrid de finale van het kampioenenbal. Op Hampden Park in Glasgow rekende het keurkorps van Del Bosque af met Bayer Leverkusen. Real Madrid won deze wedstrijd met 2-1 door doelpunten van Raul en Zidane. De huidige trainer van Los Blancos scoorde in deze wedstrijd met een prachtige volley. Andere sterren van dit elftal waren Hierro, Roberto Carlos, Figo en Morientes.

Het nieuwe Real Madrid shirt voor 2018-2019 is evenals het shirt van 2001-2002 een combinatie van wit met zwart. De laatste keer dat het Real Madrid een combinatie van wit en zwart was, is alweer tien jaar geleden. Dit was namelijk in 2008-2009 voor het laatst het geval. De zwarte details zijn dit jaar te vinden in de drie adidas strepen, welke alleen over de schouders lopen. Dit seizoen heeft het shirt ook een henley collar met knoopjes en zwarte accenten. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is uitgerust met een subtiele zwarte lijn. De logo's van adidas en de club op de borst zijn ook zwart en hetzelfde geldt voor het logo van sponsor en vliegmaatschappij Fly Emirates. De onderneming is sinds 2013 de trotse hoofdsponsor van de club.

Het nieuwe tenue van ''Los Blancos'' wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en adi. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn geheel wit met aan de bovenkant zwarte adidas strepen. Nieuw aan de kousen is het zwarte vlak aan de onderkant. In dit zwarte vlak zijn de initialen van de club verwerkt: RMFC. Zoals alle adidas tenues zijn ook de voetbalshirts van Real Madrid uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt, waarin vanaf nu sterren als Ronaldo, Benzema, Bale, Ramos, Carvajal, Isco, Asensio, Kroos, Modric en andere sterren schitteren. Check ook de details van het nieuwe uitshirtof het rode 3e shirt!

Real Madrid voetbalshirt bestellen

Het voetbalshirt van Real Madrid kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 85,- (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 70,- (128, 140, 152, 164 en 176). Het voetbalbroekje is in kindermaten € 35,- en voor volwassenen € 40,-. De kousen hebben een prijs van € 18,-. In deze shops kan je het tenue van de club laten bedrukken met de officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft dezelfde printing als de spelers op het shirt dragen. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Real Madrid shirt altijd in deze online WINKEL!  (inclusief officiële bedrukking)

of DEZE SHOP