Real Madrid uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Real Madrid voor het seizoen 2018-2019 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt spelen de Madrilenen de uitwedstrijden in La Liga, de Copa del Rey en de Champions League gedurende 2018-2019. De lancering van het nieuwe uittenue volgt daags na het winnen van de Champions League. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van het keurkorps van Zinedine Zidane. Deze functie heeft het merk al sinds 1998 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2031. Het nieuwe shirt van de Spaanse grootmacht heeft vrijwel dezelfde kleuren als het shirt van vorig seizoen. Check hieronder de details!

Ben je direct fan van het nieuwe adidas Real Madrid uitshirt voor 2018-2019? Bestel het direct in deze SHOP

of deze winkel!

Real Madrid uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Real Madrid uitshirt dit jaar overwegend zwart/grijs. Deze kleur wordt door adidas ''ONYX'' genoemd. Dit betekent dat het shirt wat minder kleurrijk is dan de uitshirts van afgelopen seizoenen. Het nieuwe uitshirt van ''De Koninklijke'' is komend jaar dus overwegend donker grijs met lichter grijze accenten. Deze grijze accenten komen terug in de adidas EQT collar, de v-hals. Bovendien zijn de drie adidas strepen over de schouders en mouwen grijs. Daarnaast is het nieuwe uitshirt uitgerust met een all-over print van gradient puntjes over de voorkant van het tenue. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat een taping in het licht grijs en donker grijs.  Het performance logo van het merk prijkt op de rechter borst van het tenue en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. Beide logo's betreffen monochrome logo's. Dit betekent dat deze logo's dezelfde kleur hebben als het shirt. Sponsor van de club uit Madrid is Fly Emirates. Als sinds 2013 staat de vliegmaatschappij op het shirt van de Koninklijke en beide partijen hebben nog een contract tot 2023.

Het nieuwe uittenue van Real Madrid wordt  compleet gemaakt door een donker grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en kledingsponsor adidas. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. De voetbalkousen van het nieuwe Real Madrid uittenue zijn namelijk donker grijs en bevatten aan de bovenkant lichtere adidas trademark strepen. Op de kousen is er ook een speciale ruimte gemaakt voor de initialen van de club. De onderkant van de sokken bevat een vlak, waarin deze initialen staan: RMA.

Zoals alle adidas tenues zijn ook de voetbalshirts van Real Madrid uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe shirt wordt vanaf nu gedragen door Ronaldo, Bale, Benzema, Modric, Isco, Asensio, Ramos en andere sterspelers. Check ook het design van het thuisshirt of het rode uitshirt van Los Blancos!

Real Madrid voetbalshirt kopen

Het nieuwe Real Madrid uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van een Real Madrid voetbalshirt is voor volwassenen € 85,- (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen ben je € 15,- euro minder kwijt, namelijk € 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Het voetbalbroekje heeft in volwassen maten een prijs van € 40,- en voor kinderen een prijs van € 35,-. De kousen hebben een prijs van € 18,-. In deze winkels kun je de shirts ook laten bedrukken met de officiële bedrukking. Dit kan zowel met je eigen naam en rugnummer als met de naam en rugnummer van je favoriete Real Madrid spelers. Wil je andere fanartikelen van Real Madrid kopen? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Real Madrid shirt altijd in deze online WINKEL!  (inclusief officiële bedrukking)

of DEZE SHOP