Real Madrid trainingsshirts 2024-2025 in teken van sterren!

Real Madrid en adidas hebben de nieuwe Real Madrid trainingsshirts 2024-2025 officieel gepresenteerd! Deze trainingstenues worden door de spelers van ''Los Blancos'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025. Ook dit jaar bevat de collectie weer een standaard trainingsshirt en een custom made warming-up shirt! Deze trainingstenues worden in ieder geval tijdens de eerste seizoenshelft gedragen.

Real Madrid trainingsshirt 2024-2025

Het adidas Real Madrid trainingsshirt 2024-2025 heeft het standaard adidas TIRO24 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingskleding van de clubs waarvan het kledingsponsor is dit seizoen en dus ook voor het nieuwe Real Madrid trainingspak. De body van het Real Madrid trainingstenue is lichtblauw (door adidas ''Glow Blue'' genoemd) en de mouwen zijn oranje met op de schouders donkerblauwe adidas strepen. Deze kleur komt ook terug in de band rondom de ronde hals. De zijkanten van het trainingstenue zijn uitgerust met een donkerblauw vlak met een oranje golf. Deze golf is kenmerkend voor het adidas TIRO 24 template en bevat een speciale graphic print. De logo's van adidas en de winnaar van de Champions League staan op de borst in het donkerblauw. Het Real Madrid trainingstenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw trainingsbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten dezelfde oranje golf als op het trainingsshirt. Onder deze golf bevinden zich de adidas strepen. De logo's van de club en adidas staan ook op het trainingsbroekje en zijn oranje.

Real Madrid warming-up shirt 2024-2025

Het Real Madrid warming-up shirt heeft geen standaard template, maar een custom made design. Op het oog lijkt dit design te zijn afgeleid van het nieuwe thuisshirt, maar dat is niet het geval. Het inloopshirt bevat een patroon van sterren, geïnspireerd door de bijnaam van de club: Galacticos. De sterren zijn uiteraard ook een verwijzing naar alle sterren die de club aan overweldigende prijzen hebben geholpen, met name het laatste decennia. Zoals ieder jaar ontbreken de adidas trademark strepen op het warming-up shirt en heeft het shirt een ronde hals. De logo's van de club en adidas staan op dezelfde plek als op het trainingsshirt, waarbij het logo van adidas zwart is. Het warming-up tenue kan gecombineerd worden met het wedstrijdbroekje van de nieuwste tenues!

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Real Madrid trainingsshirt bestellen

De adidas Real Madrid trainingsshirts 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het trainingsshirt € 54,95 en voor kinderen (maten 116, 128, 140, 152, 164, 176) € 49,95. De warming-up shirts zijn voor volwassenen € 69,95 en voor kinderen € 59,95. Check ook andere nieuwe Real Madrid trainingskleding in deze winkels!

Real Madrid trainingsshirts 2024-2025 in teken van sterren!
Real Madrid trainingsshirts 2024-2025 in teken van sterren!
Real Madrid trainingsshirts 2024-2025 in teken van sterren!