Real Madrid thuisshirt 2024-2025 geïnspireerd door Chulapo kleding!

Het Real Madrid thuisshirt 2024-2025 is officieel gepresenteerd door de Champions League winnaar en kledingsponsor adidas! Het tenue van ‘’Los Blancos’’ heeft op het eerste oog een vrij standaard design, maar niets is minder waar. Het tenue is namelijk geïnspireerd door één van de eeuwenoude tradities in de stad, maar daarover straks meer. In het nieuwe tenue speelt Real Madrid de Champions League, La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in het Estadio Santiago Bernabeu gedurende het seizoen 2024-2025. Ook dit jaar is adidas weer de producent van de Real Madrid tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds het seizoen 1998-1999.

Een wit voetbalshirt met zwarte accenten en speciaal patroon!

Het adidas Real Madrid thuisshirt 2024-2025 roept qua kleuren herinneringen op aan het voetbalshirt van het seizoen 2003-2004. Dit shirt werd gedragen door spelers als Zinedine Zidane, Beckham en Ronaldo (Luís Nazário de Lima). Het voetbalshirt is namelijk wit met zwarte accenten. De laatste keer dat dit het geval was, was tijdens het seizoen 2018-2019. Dit jaar onderscheidt het voetbalshirt zich door een speciaal patroon. Dit zogenaamde pied-de-poule patroon is geïnspireerd door de ‘’chulapo’’ outfits die in Madrid gedragen worden tijdens het San Isidro Fiesta. Tijdens het volksfeest zijn de mannen gekleed in een zwart kostuum met een kort jasje, een wit overhemd, een geruit vest, een strakke zwarte broek en natuurlijk een witte of zwarte pet, de parpusa! Op de revers van het jasje dragen de mannen een rode anjer, de nationale bloem van Spanje, en het kostuum wordt compleet gemaakt door zwarte leren schoenen!

Tot zover de symboliek van het nieuwe Real Madrid thuistenue. De zwarte accenten komen terug in een lijn aan de achterkant van de v-hals en de adidas strepen op de schouders. Ook het adidas logo op de rechterborst is zwart. Op de linkerborst prijkt het clublogo en hoofdsponsor Emirates Fly Better versiert het midden van het tenue in het zwart. Ook dit voetbalshirt heeft, zoals vrijwel alle adidas shirts dit seizoen, het adidas TIRO24 template. Dit is echter bijna niet zichtbaar. De zijkanten van het Real Madrid thuisshirt zijn namelijk uitgerust met een witte golf. Deze golf loopt door over het voetbalbroekje. Het short is volledig wit en bevat dus geen adidas strepen. Op het short staan wel de logo’s van de club en adidas. De sokken zijn ook volledig wit en bevatten het adidas logo en de initialen van de club in het zwart: RMCF.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady en adidas Heat.RDY. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts met de AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de tenues verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts zijn bovendien lichter en bevatten extra ventilatiezones. 
  • Pasvorm: Authentic - Slimfit, Replica - Normaal 

Real Madrid voetbalshirt bestellen

Het adidas Real Madrid thuisshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is de replica editie € 99,95 en de authentic versie € 149,95. Voor kinderen bestel je het Real Madrid shirt voor € 74,95. De voetbalbroekjes zijn € 34,99 en de sokken zijn € 22,95! In deze winkels kun je het Real Madrid voetbalshirt ook laten bedrukken met de naam en het rugnummer van jouw favoriete speler. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen! 

Real Madrid thuisshirt 2024-2025 geïnspireerd door Chulapo kleding!
Real Madrid thuisshirt 2024-2025 geïnspireerd door Chulapo kleding!
Real Madrid thuisshirt 2024-2025 geïnspireerd door Chulapo kleding!
Real Madrid thuisshirt 2024-2025 geïnspireerd door Chulapo kleding!
Real Madrid thuisshirt 2024-2025 geïnspireerd door Chulapo kleding!