Dit is het Real Madrid trainingspak 2024-2025!

De nieuwe adidas Real Madrid trainingscollectie 2024-2025 is officieel gelanceerd! De trainingscollectie bevat ook weer een gloednieuw trainingspak, dat door het team van Carlo Ancelotti gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025! Ook dit jaar bestaat het trainingspak van ''Los Blancos'' weer uit een training sweater en een trainingsbroek. Het trainingspak heeft, zoals alle trainingspakken van het Duitse sportmerk, dit jaar het adidas TIRO24 template!

Real Madrid training sweater 2024-2025

Het adidas TIRO24 template kennen we al van het Ajax trainingspak 2024-2025 en is dus ook gebruikt voor het nieuwe Real Madrid trainingspak. De training sweater is overwegend lichtblauw en wordt gekenmerkt door de navy blauwe en donkergele accenten. De sidepanels van de training sweater zijn donkerblauw en bevatten een gele golf. In deze golf is de kenmerkende adidas TIRO24 print verwerkt. Dit betreft een gradiënt print met geometrische vormen. Deze navy blauwe/gele kleurencombinatie komt ook weer terug in de mouwen. Deze zijn overwegend donker geel en aan de onderkant navy blauw. De adidas trademark strepen op de schouders zijn ook navy blauw, alsook het vlak aan de achterzijde van de hals en de logo's op de borst. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo. De training sweater heeft weer de gebruikelijke functionele kenmerken. De sweater is uitgerust met een hoge hals met een ¼ rits. Deze kwartrits loopt ongeveer tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant weer uitgerust met duimgaten, voor de perfecte pasvorm.

Real Madrid trainingsbroek 2024-2025

Het adidas Real Madrid trainingspak 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een donkergele golf, welke doorloopt vanaf de training sweater. Ook deze golf bevat een graphic print. De adidas trademark strepen staan in dezelfde kleur op de onderkant van de trainingsbroek. De logo's van de club en adidas ter hoogte van de heupen zijn lichtblauw. De trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • Materiaal: 100% polyester. Dit is ook de stof van de training sweater
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze technologie is zowel in de stof van de training sweater als de trainingsbroek verwerkt.
  • Tailleband met trekkoord aan de bovenkant, om de pasvorm mee aan te passen
  • Zakken met ritsen aan de zijkanten, om spullen in op te bergen
  • Toelopende pasvorm; de trainingsbroek valt met name getailleerd rondom de enkels en kuiten
  • Enkelritsen, waardoor je de trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen.

Dit Real Madrid trainingspak wordt in ieder geval tijdens de eerste seizoenshelft gedragen. Medio september lanceren de club een speciaal trainingspak voor de Champions League wedstrijden en in januari een pak voor de tweede seizoenshelft.

Real Madrid trainingspak bestellen

Dit Real Madrid trainingspak 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen. De training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 64,95. De trainingsbroek kun je bestellen vanaf € 59,95. Check ook andere Real Madrid trainingskleding in deze winkels!

Dit is het Real Madrid trainingspak 2024-2025!
Dit is het Real Madrid trainingspak 2024-2025!
Dit is het Real Madrid trainingspak 2024-2025!