Ajax draagt geel/blauw trainingspak in 2024-2025

Het Ajax trainingspak 2024-2025 is geheel in stijl van de kleuren van het Ajax uitshirt 2024-2025! Het trainingspak wordt door de Amsterdamse club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025! Ook dit jaar heeft het trainingspak van de Amsterdammers weer een standaard template. Dat betreft dit jaar het adidas TIRO24 template, dat ook de basis vormt voor de trainingspakken van clubs als Bayern München, Manchester United, Arsenal, Juventus en Real Madrid.

Ajax training sweater 2024-2025

De adidas Ajax training sweater 2024-2025 is overwegend fel geel en bevat grijs/blauwe accenten. Het gedeelte rondom de hals heeft twee tinten grijs/blauw en hetzelfde geldt voor de helft van de mouwen. Vanaf de ellebogen naar de onderkant van de mouwen hebben de mouwen deze tint grijs/blauw. Ook de zijkanten van de training sweater bevatten een breed vlak in deze kleur. Hier bevindt zich ook een golf met de voor het adidas TIRO24 kenmerkende graphic print. Ook alle branding op de Ajax training sweater is blauw. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo. Dit betreft dus een monochrome badge. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van de training sweater: een blauwe badge met gele lijnen. Verder heeft de trainingstrui de bekende functionele accenten. De sweater is uitgerust met een semi-hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, voor een nog betere pasvorm!

De technische staf van de Amsterdamse voetbalclub draagt dit seizoen weer een andere variant van het trainingspak. De training sweater die de staf draagt is overwegend groen en heeft verder dezelfde details als de versie die de spelers dragen. 

Ajax trainingsbroek 2024-2025

Het Ajax trainingspak wordt dit seizoen compleet gemaakt door een blauw/grijze trainingsbroek en ook de trainingsbroek heeft de kenmerken van het adidas TIRO24 template. De bovenkant bevat een blauwe golf, welke doorloopt vanaf de training sweater. Ook in de band op de trainingsbroek is een graphic print verwerkt. De adidas trademark strepen bevinden zich op de onderkant van de trainingsbroek en zijn fel geel. Het Ajax logo bevindt zich ter hoogte van de rechterheup en is blauw/geel, terwijl de andere heup het adidas logo in het fel geel bevat. De trainingsbroek heeft verder de standaard kenmerken:

  • Stof: 100% polyester. Dit betreft zowel het materiaal van de training sweater als de trainingsbroek
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in de meshpanelen aan de zijkanten van de training sweater en trainingsbroek verwerkt
  • Tailleband met trekkoord aan de bovenkant, zodat je zelf de pasvorm van de trainingsbroek aan kunt passen.
  • Zakken met ritsen ter hoogte van de heupen, om eventueel spullen in op te bergen.
  • Enkelritsen aan de onderkant, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen en/of sneakers
  • Tapered fit; de trainingsbroek valt wat ruimer ter hoogte van de heupen en loopt smal af naar de kuiten en enkels.

De collectie van de Amsterdammers bevat ook een presentatiepak. Dit trainingspak wordt door de spelers gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en na afloop van de wedstrijden, bijvoorbeeld wanneer de pers te woord wordt gestaan. 

Ajax trainingspak bestellen

Het adidas Ajax trainingspak 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is de training sweater € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 64,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 59,95. Het trainingspak met trainingsjack is beschikbaar vanaf € 109,95! Check bovendien andere Ajax trainingskleding in de onderstaande winkels! 

Ajax draagt geel/blauw trainingspak in 2024-2025
Ajax draagt geel/blauw trainingspak in 2024-2025