Ajax trainingspak kinderen 2021-2022 - Rood

Koop hier het adidas Ajax trainingspak 2021-2022 of KIDS. Dit trainingspak in kindermaten kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en maat XS. Dit trainingspak kun je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Dit Ajax trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek. Het rode Ajax trainingspak dragen de spelers van Ajax tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de thuiswedstrijden gedurende 2021-2022.

Het adidas Ajax trainingspak 2021-2022 bestaat dit jaar uit een trainingsjack en een trainingsbroek. De adidas Ajax training sweater 2021-2022 is dit jaar overwegend rood en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Verder bevat de training top alle kenmerken van het TIRO 21 template van kledingsponsor adidas. De training top wordt gekenmerkt door de duimgaten in de mouwen. Hierdoor hebben de mouwen de pasvorm van een handschoen en valt de training top nog strakker om het lichaam. Over de schouders en mouwen lopen de adidas strepen. Deze zijn wit en lopen naar de onderkant over in een combinatie van rood en wit. Op de borst prijken de logo's van Ajax en de adidas in het rood en wit. Ook de drie kampioensterren boven het logo van de Amsterdammers zijn wit. Hetzelfde geldt voor de taping aan de zijkanten van de training sweater.  De hoge hals van deze training top is een geribbelde hals. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen en schouders vallen.

De Ajax trainingsbroek 2021-2022 is rood en heeft ook alle kenmerken van het adidas TIRO 21 template. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten de adidas strepen. De bovenkant is uitgerust met rode adidas strepen en daaronder lopen de adidas strepen verder in het wit. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken en zijn de logo's van de club en Ajax vertegenwoordigd op de broek. Het Ajax logo is wit en het adidas logo is wit. Hetzelfde geldt voor de drie kampioenssterren boven het logo. De sterren verwijzen naar de 35 kampioenschappen van de Amsterdammers.  Deze trainingsbroek valt strak om de benen en bestaat voor 100% uit polyester. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De adidas trainingsbroeken hebben dit jaar ook weer de bekende toelopende fit. Dit betekent dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt. Het Ajax trainingspak 2021-2022 is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit officiële Ajax trainingspak 2021-2022 te bestellen voor kinderen en volwassenen.