De adidas Campeon 19 voetbalshirts

Adidas voegt komend jaar wel een heel speciaal voetbalshirt aan de teamkleding lijn van het Duitse sportmerk toe. Vanaf 2019 blaast het Duitse sportmerk het Campeon template nieuw leven in en hoe! De shirts uit dit assortiment zijn geïnspireerd door het voetbalshirt dat het nationale elftal van Duitsland droeg tijdens het WK van 2018 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020. Dit template wordt door verschillende profclubs en amateurteams gebruikt voor het thuisshirt of uitshirt vanaf het seizoen 2019-2020. Wil je alles weten over dit nieuwe template? Check hieronder alle accenten.

Adidas Campeon 19 template - geïnspireerd door Duitsland voetbalshirt

Het nieuwe adidas Campeon 19 teamwear template is dus geïnspireerd door de het voetbalshirt van Die Mannschaft. Alle accenten van het Duitsland voetbalshirt van 2018-2019 komen terug in het Campeon shirt. We bespreken het nieuwe template aan de hand van de zwarte versie. Dit shirt is geheel zwart en bevat evenals het voetbalshirt van Duitsland een ronde hals. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de bliksemschicht achtige banen over de borst. Deze banen zijn verdeeld in dunne, horizontale strepen. Dit design van banen is op haar beurt weer geïnspireerd door de adelaar de vleugels van de adelaar uit het logo van de DFB, de Duitse voetbalbond. De tenues waarin Die Mannschaft het WK van 1990 won, hadden ook deze banen over de borst. Verder bevinden zich witte adidas strepen op de schouders en prijkt het logo van adidas in het wit op de rechter borst. Op de andere borst kan het embleem van een club bedrukt worden en op het midden van het tenue kan de sponsor van een club worden geplaatst. Dit nieuwe shirt is beschikbaar in verschillende kleurstellingen: donker grijs, rood, blauw, roze, wit, navy en groen. Deze voetbalshirts bevatten allemaal een wit adidas logo en witte adidas strepen over de schouders. Alleen het roze shirt bevat zwarte adidas strepen en het witte shirt bevat zilveren strepen. Zoals alle items uit de teamwear lijn van adi kunnen deze tenues compleet gemaakt worden door een speciaal broekje uit de teamkledingcollectie van adidas en kousen. Deze hebben dezelfde kleurencombinatie al de Campeon 19 voetbalshirts.

Naast de nieuwe Campeon 19 lijn van adi, heeft het merk een update doorgevoerd in het Striped 19 teamwear template en het TIRO 19 template.

Adidas Campeon 19 voetbalshirt bestellen

De nieuwe adidas CAMPEON 19 voetbalshirts kan je vanaf begin 2019 bestellen in de onderstaande SHOP. De prijs van de voetbalshirts is € 29,95 voor kinderen en € 39,95 voor volwassenen. De broekjes van dit template bestel je al vanaf € 14,95 en de kousen vanaf € 9,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking en directe levering!

Bestel je adidas teamkleding in deze webshop

of andere, goedkope teamkleding in deze SHOP!