JAKO Striker trainingspak rood uitgelicht

Dit is het perfecte trainingspak om tijdens, voor of na het sporten te dragen. Het is namelijk zowel een functioneel als een casual pak. De selectie van onder andere Bayern Leverkusen draagt dit rode striker trainingspak tijdens trainingen en voorbereidingen op wedstrijden. De rode kleur in combinatie met de zwarte broek straalt klasse uit en past bij veel teamtenues. Verder is het trainingspak comfortabel vanwege het 100% polyester materiaal. Ben jij op zoek naar een comfortabel trainingspak voor je club, je team of jezelf lees dan snel verder over de rest van het trainingspak!

Wil je direct dit trainingspak bestellen? Check het dan exclusief in DEZE winkel

! In deze winkel is er genoeg keuze qua kleuren en soorten trainingspakken, kies jou favoriete outfit of stel deze zelf samen!

Design rode JAKO Striker trainingspak

Dit JAKO trainingspak bevat een rode sweater en een zwarte broek. Dit trainingspak is perfect om tijdens, voor of na het sporten te dragen. Het jack is geheel rood en bevat aan de zijkanten twee zakken met ritsen. Verder wordt dit JAKO trainingsjack gekenmerkt door de hoge hals met een doorlopende rits. Over de schouders en mouwen bevinden zich de trademark tekens van JAKO en op de rechterborst staat het logo van het merk. Voor jou club, team of jezelf kan er uiteraard op de linkerborst of een plek naar keuze een logo worden gedrukt op de sweater. Ook op de broek kan er een logo naar keuze worden toegevoegd. De mouwen van de sweater bevatten een contrasterende strip met sublimatieprint. Dit zorgt ervoor dat de Striker een sportieve look krijgt. De mouwen en de onderkant van het jack worden afgesloten door een ripp boord.

De trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm, wat ervoor zorgt dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken en verder is de bovenkant van de trainingsbroek uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm versteld kan worden.  De onderkant van de pijpen bevatten een ripp en handige enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je schoenen en sneakers aan en uit kan doen. Uiteraard mogen het JAKO logo en trademark tekens niet ontbreken.

Dit trainingspak bestaat voor 100% uit polyester. Door de 100% polyester heeft het trainingspak een comfortabele fitting en kan deze ook casual gedragen worden.

Rode JAKO Striker trainingspak kopen

De verschillende soorten JAKO trainingspakken zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL, XXL en XXXL. Deze JAKO trainingspakken zijn ook in de volgende kindermaten beschikbaar: 128, 140, 152, 164. Bij een trainingspak hoort natuurlijk ook een voetbaltenue! Dit trainingspak is in verschillende kleuren verkrijgbaar in DEZE winkel net als de voetbaltenues!