19 juli 2018

Juventus 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt van Juventus voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door JUVE en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe shirt speelt ''de Oude Dame'' vooral de uitwedstrijden in de Champions League en Coppa Italia, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Serie A. Alle derde tenues zijn door adidas in samenwerking met Parley for Oceans ontwikkeld. Dit betekent dat ook de alternatieve Juventus uitshirts voor 2018-2019 zijn gemaakt van gerecycled afval uit de oceaan. Daarover straks meer! Het design van het tenue vindt haar inspiratie uit legendarische tenues uit de geschiedenis van de Italiaanse club. Check hieronder alles over het nieuwe shirt van de Italiaanse kampioen.

Juventus 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe Juventus 3e shirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door de tenues van de club uit Turijn in de jaren '40 en '50. Vooral in de jaren '50 werden grote successen behaald. In zowel 1950 als in 1952 en 1958 werd de club kampioen van Italië. Vanaf eind jaren '70 werden er pas Europese triomfen behaald. Het 3e shirt van Juventus is geheel donker grijs en bevat een all-over print van dunne cirkels en verticale banen over het gehele tenue. Niet alleen dit geeft het shirt een opvallende look, ook de fel gele accenten zorgen ervoor dat het nieuwe 3e shirt van JUVE een opvallende verschijning is. De adidas trademark strepen aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn geel en dit geldt ook voor alle logo's op de voorkant van het shirt. Zowel het logo van adidas als de emblemen van de club en JEEP zijn fel geel. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues. Het merk verzorgt sinds 2015 de tenues van de club en beide partijen hebben een contract tot 2021. Dit derde shirt is niet alleen ontwikkeld door adidas. Ook Parley is verantwoordelijk voor het shirt. Het shirt bestaat dan ook voor 100% uit gerecycled plastic uit de oceaan.Dit is plastic wat is gevonden op het strand of in de zee. In het shirt zijn verwijzing naar Parley opgenomen. Zo bevindt zich in de hals van het shirt een strip met de tekst: ''For The Oceans.'' Aan de linker onderkant prijkt een speciaal Parley label. Het logo van Juventus is dus ook fel geel en bevat drie sterren boven het embleem. Deze drie sterren verwijzen naar de meer dan 30 Serie A kampioenschappen van de club. Ook het alternatieve uitshirt van Manchester United heeft vrijwel hetzelfde design als het shirt van Juventus.

Het nieuwe derde tenue van Juventus wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan weerszijden fel gele adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen van het tenue zijn ook donker grijs met fel gele details. Het gehele tenue is dus een combinatie van grijs en fel geel, waardoor het een perfect shirt is om op het veld te dragen, maar ook op straat! Zoals alle voetbalshirts van adi zijn de nieuwe tenues van Juventus ook uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ronaldo, Dybala, Higuain, Cancelo, Mandzukic, Cuadrado, Can, Pjanic, Costa en andere sterren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt van Juventus!

Juventus 3e shirt 2018-2019 bestellen

Het grijze Juve uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). Deze tenues kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het voetbalshirt dragen. Wil je andere producten van JUVE bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel je Juventus voetbalshirt in de ADIDAS SHOP

of deze SHOP 

of deze officiële SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)