Juventus 3e voetbalshirt 2024-2025 uitgelekt

Wij kijken erg uit naar de 3e shirts van adidas volgend seizoen! Dat heeft alles te maken met het feit dat het Duitse sportmerk op deze voetbalshirts niet het gebruikelijke ''3BAR'' logo gebruikt, maar het adidas Originals logo. De adidas trefoil betekent ook een vleugje retro en we hopen dat de retrogedachte ook wordt doorgetrokken naar het designs van de voetbalshirts! Sommige social media accounts wagen alvast een gokje hoe deze shirts eruit komen te zien, zo ook het Italiaanse X-account @La_Bianconera, die een mogelijk design van het Juventus 3e shirt 2024-2025 heeft gemaakt. Dit voetbalshirt wordt door de ''Oude Dame'' gedragen tijdens de uitwedstrijden in Europa, de Serie A en de Coppa Italia, maar wordt pas medio augustus 2024 officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor adidas!

De comeback van de adidas trefoil en het oude logo?

Als het Juventus 3e shirt 2024-2025 er net zo uit gaat zien als het design van @La_Bianconera, dan wordt het voetbalshirt hoe dan ook een hardloper! De kleuren lijken in ieder geval wel te kloppen. Het alternatieve uitshirt van Juventus wordt zwart en bevat grijze en gouden accenten. De gouden accenten lijken terug te komen in het adidas Originals logo en het Juventus logo op de borst. Het is nog de vraag of dit het moderne Juventus logo betreft of een speciaal retro logo. Dit zou zomaar het logo van eind jaren '70 tot en met de jaren '80 kunnen zijn. Dit logo werd gekenmerkt door een steigerend paard. Of het logo van de jaren '30, dat werd gekenmerkt door een zebra. Bovendien zijn de sponsorlogo's op het tenue goud. De voorkant bevat het logo van Jeep en de achterkant het logo van Cygames. De adidas strepen op de schouders lijken grijs te zijn. Hoe de kraag van het tenue eruit komt te zien, is nog even de vraag. Voor het gemak heeft @La_Bianconera een ronde hals gebruikt. Het tenue wordt hoe dan ook compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met gouden accenten.

Het is nog even koffiedik kijken hoe het Juventus 3e shirt eruit komt te zien. Zeker is in ieder geval dat het voetbalshirt zwart is met gouden details en de adidas trefoil op de borst bevat. Het voetbalshirt wordt pas in de zomer van 2024 gepresenteerd en tot die tijd speelt Juve in het Juventus 3e shirt 2023-2024.

Juventus 3e shirt bestellen

Het Juventus 3e voetbalshirt 2024-2025 kun je logischerwijs pas vanaf de officiële lancering komende zomer bestellen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 22,95. Check ook nog de huidige Juventus tenues in de onderstaande winkels.

Voetbalshop
vanaf € 74.95
Bestellen >
Adidas.nl
vanaf € 74,95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 74.95
Bestellen >

Juventus 3e voetbalshirt 2024-2025 uitgelekt