Dit zijn de Juventus trainingsshirts in eerste maanden 2024

Adidas heeft ook voor Juventus weer een nieuwe trainingslijn gepresenteerd. Onderdeel van deze trainingscollectie zijn het gele Juventus trainingspak en een tweetal trainingsshirts. Deze trainingstenues worden door de club uit Turijn gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A en Coppa Italia wedstrijden tijdens de tweede seizoenshelft van dit seizoen. Dit betreft direct ook de laatste collectie van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren de club en adidas de trainingslijn voor het seizoen 2024-2025.

Juventus trainingsshirt 2024 - Geel

Het Juventus trainingsshirt 2024 heeft een vrij eenvoudig design. Het tenue heeft dezelfde kleur als het nieuwe trainingspak. Het shirt is namelijk overwegend geel en bevat ook nog de twee clubkleuren (wit en zwart). Het trainingsshirt heeft alle kenmerken van het TIRO23 template. De adidas trademark strepen staan op de onderkant van de mouwen en zijn wit. De zijkanten van het trainingstenue zijn uitgerust met een zwarte band en dit is ook de kleur van de logo’s van adidas en de club op de borst. Het Juventus trainingsshirt heeft ook weer een v-hals. Het tenue wordt gecompleteerd door een geel trainingsbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De logo’s van de club en adidas zijn zwart.

Juventus warming-up shirt 2024

Het Juventus warming-up shirt 2024 heeft een creatievere look. Dit trainingsshirt heeft navy blauw (officieel Night Indigo) als basiskleur en bevat een patroon van geometrische vormen in het rood. Met wat fantasie kun je in deze vormen nummer één ontdekken, maar het zou ook een pijl of een snelweg kunnen zijn. Rondom de geometrische vormen is een rode gloed verwerkt. Zoals altijd ontbreken de adidas strepen op de inloopshirts. Het warming-up shirt heeft een ronde hals in het donkerblauw en de logo’s van adidas en de club op de borst zijn wit. Het warming-up shirt kan het best gecombineerd worden met de wedstrijdbroekjes van ‘’I Bianconeri’’.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Juventus trainingsshirt bestellen

De items uit de adidas Juventus trainingscollectie 2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het trainingsshirt € 55,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 50,-. Het warming-up shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 70,-. Check in deze winkels ook andere Juventus trainingskleding en natuurlijk ook de tenues.

Dit zijn de Juventus trainingsshirts in eerste maanden 2024
Dit zijn de Juventus trainingsshirts in eerste maanden 2024