Juventus thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Italiaanse kampioen en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe shirt speelt JUVE de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Allianz Stadium in Turijn gedurende 2018-2019. Het voetbalshirt van ''I Bianconeri'' heeft weer een geheel nieuw design gekregen en adidas is daar verantwoordelijk voor. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van de Italiaanse recordkampioen en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2021. Wil je alles weten over het nieuwe shirt van Juventus? Check hieronder de details!

Ben je direct fan van het nieuwe Juventus shirt voor 2018-2019? Deze kan je direct bestellen voor kinderen en volwassenen in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of in de adidas winkel of deze SHOP 

Juventus thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe voetbalshirt van Juventus heeft de bekende clubkleuren. Sinds de club is opgericht in 1897 speelt de club haar thuiswedstrijden in de bekende witte en zwarte tenues. Waar het shirt van Juventus vorig werd versierd door vele zwarte en witte banen, die in verticale lijn over het shirt liepen, heeft het shirt dit jaar minder banen. Het voetbalshirt is dit jaar overwegend wit en bevat slechts twee brede verticale banen over het shirt. Dit leidt meteen tot een ander groot verschil van het shirt ten opzichte van vorig jaar. Vorig seizoen liep er een zwarte baan over de achterkant van het shirt. Dit seizoen is de achterkant van het tenue bijna geheel wit. Het midden van de bovenkant en het midden van de onderkant bevatten alleen een zwart blok. Tussen beide blokken is ruimte gemaakt voor de namen en nummers van de spelers van Juventus. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals en bevinden zich drie zwarte adidas strepen op de schouders. De mouwen zijn verder geheel wit. Op de rechter borst prijkt het adidas performance logo in het zwart en de andere borst is uitgerust met het logo van Juventus. Dit betreft het nieuwe logo, dat sinds 2017-2018 op het tenue gedragen wordt. Boven het embleem van de club uit Turijn prijken drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de 34 landskampioenschappen van de club. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor JEEP in een zwart vlak. Het automerk en de Italiaanse club hebben sinds 2015 een verbintenis.

Het nieuwe Juventus thuistenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas stripes. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en adi. De kousen zijn geheel wit met aan de bovenkant zwarte strepen en op de voetbalkousen van de club prijkt ook het logo van ''de Oude Dame.'' Zoals alle tenues van adidas zijn deze shirts ook uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. De authentic shirts zijn bovendien uitgerust met de Climachill technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de shirts strak om het lichaam vallen. Daarnaast zijn de authentic shirts nog lichter.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe shirt, waarin vanaf nu sterren als Dybala, Higuain, Benatia, Cuadrado, Chiellini, Mandzukic, Pjanic en andere sterren schitteren. Check ook het nieuwe 3e shirt en uitshirt!

Juventus voetbalshirt kopen

Het nieuwe Juventus shirt voor 2018-2019 kan je per direct bestellen voor volwassenen en kinderen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- (maten XS, S, M, L, XL en XXL). De prijs van het shirt voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) is € 70,-. Het voetbalbroekje is in kindermaten € 35,- en voor volwassenen € 40,-. De kousen zijn € 18,-. In de onderstaande webshops kan je het nieuwe tenue van Juventus ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen! Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Juventus voetbalshirt in deze officiële SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of de ADIDAS SHOP

of deze SHOP