Juventus uitshirt 2018-2019

Juventus en adidas hebben nu ook het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 bekend gemaakt. Eerder werden al het nieuwe thuisshirt en 3e shirt voor dit seizoen gepresenteerd. In het nieuwe uitshirt speelt Juventus de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Het nieuwe uittenue van ''I Bianconeri'' heeft dit seizoen weer een geheel nieuwe kleurencombinatie, die de club nooit eerder in de geschiedenis gehad heeft. Wil je alles weten over dit nieuwe adidas shirt van Juve? Check alle details hieronder!

Juventus uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Juventus uitshirt voor 2018-2019 is geheel in stijl van het streetwear thema van adidas en daarmee ook in stijl van de opvatting dat voetbalshirts ook steeds meer casual gedragen en als fashion item wordt gezien. Het nieuwe voetbalshirt van de Italiaanse kampioen borduurt voort op dit idee. Het shirt is overwegend grijs. Deze licht grijze tint wordt door adidas ''SESAM'' genoemd. Bovendien bevat het tenue gouden accenten. Deze gouden details zijn een verwijzing naar alle successen uit de geschiedenis van de club. De gouden details zijn te vinden in de stijlvolle henley collar met knoopje en in de drie adidas strepen op de schouders. Het knoopje verwijst ook weer naar de legendarische shirts van Juventus uit de jaren '80 en '90. Daarnaast heeft het shirt accenten uit de clubkleuren van de club uit Turijn. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat namelijk een zwarte en witte lijn. Op de rechter borst prijkt het logo van adidas in het zwart en de andere borst bevat het herkenbare logo van de club, inclusief drie kampioenssterren, welke verwijzen naar de meer dan 30 kampioenschappen. Hoofdsponsor JEEP versiert ook dit seizoen weer het midden van de tenues.

Adidas designer Francesca Venturini geeft nog een reactie op het proces achter het ontwerp van het nieuwe uittenue: ''Bij het ontwerpen van de voetbalshirts is de historie van de club een belangrijke inspiratiebron, maar ook ambitie. Ons doel is om de iconische elementen van de club te pakken en deze om te zetten in een stijl, die zowel perfect is om op straat te dragen als in het stadion. Met dit nieuwe zandkleurige uitshirt hebben we een shirt uitgebracht dat zowel klassiek is als tijdloos. Daarnaast geeft het het nieuwe tenue een frisse look.''

De frisse look van het uitshirt komt ook terug in de broekjes. Ook deze zijn zandkleurig met witte adidas strepen aan de zijkanten. De kousen van het nieuwe uittenue zijn zandkleurig met gouden details. De authentic shirts zijn uitgerust met de Climachill technologie en de replica shirts zijn voorzien van de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door sterren als Ronaldo, Cuadrado, Bonucci, Dybala, Cancelo, Pjanic, Can, Mandzukic en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en 3e shirt!

Juventus uitshirt bestellen

Het nieuwe Juventus uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOPS. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. De broekjes zijn € 35,- in kindermaten en € 40 in volwassen maten. De kousen hebben een prijs van € 18,-. In deze webshops kan je het nieuwe Juve tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Juventus voetbalshirt in de ADIDAS SHOP

of deze SHOP 

of deze officiële SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)