Bayern München 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe Bayern München 3e shirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door adidas en de Duitse kampioen. Dit betreft het tenue waarin Bayern München vooral de uitwedstrijden speelt in de Champions League en DFB Pokal. Bovendien speelt het keurkorps van trainer Kovac een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga in dit nieuwe shirt. Dit is vooral het geval wanneer het reguliere uitshirt qua kleuren en accenten te veel lijkt op het thuisshirt van het thuisspelende elftal. Het nieuwe tenue van de Rekordmeister is bovendien onderdeel van het partnership tussen adidas en Parley. Daarover hieronder meer! Check hieronder alle details van het nieuwe tenue waarin de club vanaf nu in de uitwedstrijden te zien is!

Grijs Bayern München 3e shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Bayern München 3e shirt voor 2018-2019 is dus ook onderdeel van de samenwerking tussen adidas en Parley. Alle 3e shirts van de clubs waarvan adidas kledingsponsor is zijn namelijk in samenwerking met Parley for Oceans ontwikkeld. Ook de nieuwe 3e shirts van Juventus, Real Madrid en Manchester United zijn onderdeel van dit pack. Dit betekent dat de tenues gemaakt zijn van gerecycled polyester uit de oceaan. Qua kleur is het shirt geïnspireerd door het uitshirt van de periode 1998-2000. Dit betreft onder andere het voetbalshirt dat gedragen werd in de Champions League finale van 1999. In de finale in Camp Nou leek Bayern München af te stevenen op een 1-0 overwinning door een doelpunt van Basler. Na 90 minuten stond het nog 1-0 voor Bayern München. In de blessuretijd wist Manchester United nog twee keer te scoren, waardoor United de Champions League won. Andere sterren van dit elftal waren Kahn, Babbel, Effenberg, Kuffour, Jancker en Zickler.

Het nieuwe Bayern München 3e shirt is geheel grijs en bevat verticale banen, waarin dunne, gradient puntjes zijn verwerkt. Verder heeft het shirt een EQT v-hals in een iets donkerdere tint grijs. De drie strepen van adidas staan op de zijkanten van het shirt en zijn wit. Verder heeft het shirt de gebruikelijke details. Het performance logo van adidas prijkt in het wit op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van de Duitse club. Boven het logo staan vier gouden sterren, welke verwijzen naar de 28 kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor TELEKOM staat op het midden van het shirt. De binnenkant van het tenue bevat een taping met daarin een verwijzing naar de samenwerking met Parley. In een witte strip is de tekst: ''FOR THE OCEANS'' verwerkt. Ook een tag aan de onderkant van het tenue benadrukt deze samenwerking.

Het nieuwe Bayern München 3e tenue wordt compleet gemaakt door een donker grijs broekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adi. De kousen van het tenue zijn ook grijs met aan de bovenkant witte adidas stripes. De authentic Bayern voetbalshirts zijn dit jaar weer uitgerust met de adidas Climachill technologie en de replica tenues bevatten de Climalite technologie. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Robben, Boateng, James, Lewandowski, Thiago, Müller, Ribery, Goretzka, Alaba en nog meer sterren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Bayern München 3e shirt bestellen

Het nieuwe Bayern München 3e shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 85,- en voor kinderen is het shirt € 70,-. De shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 165, 176, S, M, L, XL en XXL. De broekjes hebben een prijs van € 35,- in kindermaten en € 40,- voor volwassenen. De kousen zijn € 18,-. In de onderstaande webwinkels kan je het Bayern München shirt ook laten bedrukken met de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe Bayern München shirt in deze Bayern München fanshop! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of de adidas shop