Bayern München uitshirt 2018-2019

Bayern München en adi hebben vandaag het nieuwe uittenue voor 2018-2019 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de kampioen van Duitsland de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Bayern werd afgelopen seizoen kampioen van Duitsland en hoopt dit seizoen weer ver te komen in de Champions League. Dat de club komend seizoen opnieuw kampioen wordt, lijkt een zekerheidje. Sinds 2013 is de club onafgebroken kampioen van Duitsland. Inmiddels staan er 28 kampioenschappen op de CV van de club. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt!

Direct fan van dit te gekke streetwear voetbalshirt van Bayern München? Bestel het direct in deze Bayern München winkel

(inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of deze SHOP 

Bayern München uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Bayern München uitshirt voor 2018-2019 heeft opnieuw een echte streetwear look. Het shirt is mint groen met paarse details. Deze paarse accenten zijn te vinden in de drie strepen van adidas, die dit jaar alleen op de schouders staan. Ook de logo's van adidas, de club en Telekom op de voorkant van het voetbalshirt hebben deze kleur. De mouwen bevatten bovendien een paarse band aan de onderkant. Dit seizoen bevatten de Bayern München tenues op de linker mouw een badge van mouwsponsor Qatar Airways. De vliegmaatschappij en de Rekordmeister tekenden in mei een langdurige overeenkomst. Het uitshirt van Bayern heeft dit jaar een stijlvolle kraag. Dit betreft namelijk een ronde hals met een knoopje. Het nieuwe uittenue van Bayern München wordt dit jaar compleet gemaakt door een mint groen voetbalbroekje met aan de zijkanten paarse adi strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie en beide items bevatten uitingen van de club en kledingsponsor adidas, dat al meer dan 60 jaar de tenues van de club verzorgt. Beide partijen hebben zelfs nog een contract tot 2030. 

We hebben nog een reactie van adidas Design Director Inigo Turner: ''Onze ambitie bij het lanceren van nieuwe voetbalshirts is om deze een echte streetwear look te geven, zodat deze niet alleen op het veld, maar ook op straat gedragen worden. De kleurencombinatie, de stijlvolle polo kraag en de materialen van het shirt, zorgen ervoor dat je dit voetbalshirt net zo goed in het stadion als op straat kunt dragen. De pastel tint met paarse accenten maakt dit shirt een fantastisch uitshirt.''

Alle adidas tenues bevatten dit jaar de Climachill technologie en de replica voetbalshirts zijn dit seizoen uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als James, Robben, Lewandowski, Müller, Alaba, Vidal, Coman, Tolisso en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt of Champions League uitshirt!

Bayern München voetbalshirt kopen

De voetbalshirts van Bayern München zijn te koop in de onderstaande winkels. In deze winkels is het natuurlijk ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken. Dit kan zowel met je eigen naam en rugnummer, of met de naam en nummer van je favoriete voetballer van ‘’Der Rekordmeister.’’ Ben je opzoek naar andere producten van Bayern München? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

 Bestel het uitshirt direct in deze Bayern München winkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) 

of deze SHOP