Bayern München thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Bayern München thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel gelanceerd door adidas en de Duitse kampioen. Dit gebeurde in de Munich Mixed Arts (MMA) in het midden van het centrum van München vanavond. In dit tenue speelt de Rekordmeister de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in de Allianz Arena gedurende 2018-2019. Adidas is al meer dan vijftig jaar verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues en dat is dit jaar niet anders. Dit jaar is het tenue ook nog eens geïnspireerd door een voetbalshirt uit de rijke historie van Bayern München. Alles weten over het nieuwe voetbalshirt? Check hieronder alle details!

Wil je het shirt van Bayern München direct voor kinderen of volwassenen bestellen? Check het exclusief in de grootste Bayern München shop (inclusief officiële bedrukking)

officiële adidas shop (inclusief officiële bedrukking) of in 

Bayern München thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Bayern München thuisshirt is zoals altijd geheel rood en wordt dit jaar gekenmerkt door de all-over print van ruiten over het gehele shirt. Deze ruiten zijn geïnspireerd door de ruiten uit het logo van de club en daarmee ook uit de vlag van de Duitse staat Beieren. Het shirt is bovendien geïnspireerd door de tenues die Bayern droeg tijdens de jaren '80 en '90. De grootste prestatie in jaren '90 was het winnen van de UEFA Cup in 1996. Daarnaast werd de club in de jaren '90 vier keer kampioen. Het shirt bevat dit jaar ook navy blauwe accenten. Deze accenten komen vooral terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Daarnaast is het thuistenue van Bayern München uitgerust met een v-hals en bevat het shirt witte adidas stripes over de schouders van het shirt. De binnenkant van de hals bevat de leus van de club ''MIA SAN MIA'' (We zijn wie we zijn) en op de achterkant staat de naam van de club: FC BAYERN MÜNCHEN. De linker mouw is dit jaar uitgerust met een nieuwe mouwsponsor: QATAR Airways. Begin dit jaar tekenden beide partijen een contract tot en met 2023. Hoofdsponsor TELEKOM versiert het midden van het shirt. Het Duitse bedrijf is sinds 2005 hoofdsponsor van de kampioen van Duitsland en dit contract duurt in ieder geval nog tot 2023. De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas. Dit performance logo is wit. De andere borst bevat het logo van de club, inclusief de vier kampioenssterren welke verwijzen naar de 28 kampioenschappen van de club.

Het nieuwe Bayern München thuistenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de rechter pijp prijkt het logo van Bayern München en de linker achterkant is uitgerust met het adidas logo. De kousen van het Bayern München thuistenue zijn overwegend rood met een blauwe band aan de bovenkant. In deze band zijn witte adidas stripes verwerkt. Op de kousen prijken ook de initialen van de club. Ook dit seizoen is het gehele tenue weer uitgerust met de adidas Climalite technologie van adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Last but not least hebben we nog een reactie van sterspeler Müller over dit nieuwe shirt: ''Vroeger keek ik er altijd naar uit een shirt van Bayern voor mijn verjaardag te krijgen. Als ik dat kreeg, was mijn hele dag direct goed. Ik kijk met dit shirt ook erg uit naar het nieuwe seizoen.'' Bayern München draagt dit shirt voor het eerst in de laatste thuiswedstrijd van 2017-2018. Op 12 mei neemt de club het op tegen VFB Stuttgart en bovendien natuurlijk gedurende het gehele seizoen 2018-2019. Check hieronder nog meer foto's van de shirts, waarin vanaf nu sterren als Robben, Lewandowski, Müller, Ribery, Kimmich, Wagner, Vidal, Alaba, James en nog meer sterspelers schitteren. Check bovendien het nieuwe uitshirt! 

Bayern München voetbalshirt 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Bayern München thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Het broekje is in volwassen maten € 40,- en in kindermaten € 35,-. De prijs van de kousen is € 18,-. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid het shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van de Duitse club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Bayern München thuisshirt in de grootste Bayern München fanshop!

of de adidas shop

Of in DEZE WEBSHOP