10 februari 2017

adidas lanceert Champions League finale 2017 voetbal

Adidas en de UEFA hebben vandaag de officiële Champions League finale voetbal voor de knock-out fase van de Champions League gelanceerd. Met deze nieuwe bal spelen de teams in de Champions League tijdens de achtste finales, kwartfinales, halve finales en de finale, welke dit jaar plaats vindt in het Millenium Stadium in Cardiff op 3 juni. Zoals altijd staat de nieuwe Champions League geheel in het teken van de stad waar de finale plaats vindt en is de voetbal uitgerust met de nieuwste technieken. Meer weten over deze nieuwe bal van adidas? Check alle informatie hieronder!

Nu al enthousiast over de nieuwste adidas Champions League 2017 Cardiff finale voetbal? Scoor 'm exclusief in deze SHOP. Directe levering!

Cl -finale -voetbal -2017-adidas

adidas Champions League finale Cardiff 2017 voetbal

De nieuwe adidas Champions League Finale 2017 voetbal is overwegend wit en wordt zoals altijd gekenmerkt door de panels van Champions League sterren. Deze sterren bevatten dit jaar een speciale all-over print, welke overwegend blauw is. Deze all-over print wordt gekenmerkt door het patroon van een drakenhuid. Dit design is geïnspireerd door de draak van Wales. De draak is namelijk een belangrijk symbool in het land waar de Champions League finale plaats vindt. Uiteraard bevat de bal ook verschillende symbolen. Zo is de beker van het kampioenenbal in het goud op de bal verwerkt, evenals de tekst: ''FINAL CARDIFF 2017.''. Daarnaast zijn de logo's van adidas, de Champions League en de UEFA op de bal aanwezig. Qua materialen en technieken van de bal heeft adidas overal aan gedacht. Wil je hierover meer weten? Check de informatie hieronder.

Qua panels en materialen heeft de nieuwe adidas CL finale voetbal dezelfde kenmerken als de adidas EURO 2016 Beau Jeu voetbal. Dit betekent dat de bal zes panels bevat in de vorm van een soort windmolens. Het meest karakteristieke aan de nieuwe voetbal zijn de kenmerken met betrekking tot de vlucht van de bal. In vergelijking met voorgaande ballen lijkt de adidas Champions League voetbal sneller dan ooit te voren en minder te fladderen dan voorgaande ballen van Adidas. Bovendien zijn er verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot de grip, het baloppervlak en de zichtbaarheid van de bal. De nieuwe adidas Champions League 2017 finale voetbal heeft dus een perfecte vlucht, nauwkeurigheid en controle. Check hieronder de foto's van de nieuwe bal waarmee onder andere clubs als Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Arsenal, Bayern München, Benfica, Borussia Dortmund, Paris Saint Germain, Manchester City, AS Monaco, Juventus, FC Porto, Bayer Leverkusen, Sevilla, Napoli en Leicester City vanaf nu in de Champions League zullen spelen. Check ook de eerder gelanceerde Champions League voetbalvoor de groepsfase. 

adidas lanceerde ook speciale adidas X PureChaos voetbalschoenen en adidas ACE PureControl voetbalschoenen met all over DRAGON print. 

adidas Champions League finale 2017 voetbal kopen

De nieuwe adidas voetbal voor de Champions League knock-out fase van 2016-2017 kan je per direct in verschillende versies kopen. De prijs van de officiële voetbal is € 130,-, maar in een replica versie scoor je deze voetbal al vanaf € 19,95. De mini uitvoering van de bal is de goedkoopste versie en scoor je al vanaf een bedrag van € 12,95! Directe levering en gratis verzending gegarandeerd! 

Scoor de nieuwste adidas voetballen voor 2017-2018 in de officiële adidas SHOP

of in deze de online STORE

Champions -league -finale -voetbal -2017

Champions -league -finale -bal -2017