5 januari 2017

Tot 50% korting op adidas voetbalshirts en trainingskleding 2016-2017

Het is weer sale bij adidas! De gehele maand scoor je 30 tot 50% korting op verschillende voetbalshirts en trainingskleding van de clubs, waarvan adidas kledingsponsor is. Hieronder bespreken we een aantal populaire producten waarop adidas een korting tot 50% weggeeft en je exclusief scoort in de officiële online shop van het Duitse sportmerk. Van het anthem trainingsjack van Real Madrid tot het warming-up shirt van Chelsea en Manchester United, het trainingspak van Juventus en het trainingsjack van Juventus. Bovendien scoor je nog eens op meer dan 3.000 andere producten een korting van 30 tot 50%!

Niet geïnteresseerd in onze top 5 en wil je gewoon snel die 3.000 producten checken waarop adidas een korting van 30 tot 50% weggeeft. Check ze snel hier!

Adidas -sale

30% korting op het Real Madrid anthem trainingsjack 2016-2017

Vanaf vandaag is het anthem trainingsjack van Los Blancos afgeprijsd met 30%. Was het jack eerder € 79,95, nu scoor je dit trainingsjack voor slechts € 55,96. Het anthem trainingsjack is het jack dat de spelers van Real Madrid dragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden dit seizoen. Dit is ook het jack, waarin we de sterren van Real Madrid zien tijdens het afspelen van het Champions League anthem, voorafgaande aan de wedstrijden in ht kampioenenbal. Het jack is geheel in stijl van de clubkleuren van de club. Het trainingsjack is namelijk geheel wit en bevat een stijlvolle baseball kraag. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas. Verder is het jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Dit is niet alleen een perfect trainingsjack om casual te dragen, maar ook om in te trainen. Ben je geen fan van het witte jack? Dan heb je geluk. Het paarse trainingsjack van de club is nu slechts € 39,95! Scoor het jack nu in de adidas SALE!

Real -anthem -jack -2016-2017 (1)

50% korting op het Chelsea warming-up shirt 2016-2017

Weer een shirt, waarin we de spelers zien in de voorbereiding op een wedstrijd. Adidas heeft het pre-match top van Chelsea namelijk met 50% afgeprijsd. Het warming-up shirt heeft niet een prijs van € 59,95, maar scoor je nu voor slechts € 29,97 voor volwassenen. Dit warming-up shirt wordt door de spelers van Chelsea gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Premier League en FA Cup thuiswedstrijden gedurende dit seizoen. Het pre match thuisshirt is dan ook geheel in stijl van de clubkleuren van de Londenaren. Het shirt is overwegend blauw en bevat aan de onderkant flitsende witte strepen. Verder staat er voor het eerst dit seizoen een andere sponsor op de trainingskleding dan er op de tenues staat. Het Thaise energy merk CARABAO prijkt namelijk op de borst. Verder is het shirt uitgerust met een stijlvolle crew neck en staan de logo's van adidas en Chelsea op de borst. Scoor het shirt bij adidas!

Chelsea -pre -match -top -2017

30% korting op het Juventus trainingspak 2016-2017

Juventus heeft dit seizoen weer een traditioneel trainingspak. Het pak is dit jaar een geel trainingsjack met zwarte en grijze accenten. Op de zijkanten van het jack prijken grijze adidas strepen en op de borst van het jack de logo's van adidas en de club. Dit pak wordt gecompleteerd door een grijze trainingsbroek. In dit pak werken de spelers van Juve de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Serie A en Champions League wedstrijden dit seizoen. Ook dit trainingspak is door adidas drastisch in prijs verlaagd. Had dit pak eerst een prijs van € 99,95, nu scoor je het voor slechts € 69,95. Geïnteresseerd in dit traditionele trainingspak? Check snel de adidas januari SALE!

Juve -pak -2016-2017

30% korting op AC Milan trainingsjack 2016-2017

Ook op de zogenaamde ''off pitch'' kleding geeft adidas een korting van 30 tot 50% weg. Één van onze favorieten is het AC Milan 3 stripes trainingsjack. Dit is een trainingsjack dat de spelers van de club rondom de trainingen van de club dragen, wanneer zij zich op het trainingscomplex Milanello bevinden. Dit jack is zwart en bevat drie subtiele strepen in de kleuren van de Italiaanse vlag aan de bovenkant. Verder is dit jack uitgerust met rode adidas strepen aan de zijkanten en staan de logo's van het Duitse sportmerk en de club op de borst. Dit is een perfect jack om in te trainen of casual te dragen. Adidas heeft dit jack afgeprijsd van € 64,95 naar € 45,46! Scoor het in de adidas SALE!

Ac -milan -3-stripes -jack -2017

30% korting op Manchester United warming-up shirt 2016-2017

We sluiten onze TOP 5 af met het pre match thuisshirt van Manchester United. Dit is het shirt dat door de spelers van United gedragen wordt tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden. Het shirt is met met rode, flitsende strepen en een crew neck. De logo's van de club, adidas en AON staan in het rood op het het warming-up shirt. Ook op dit shirt scoor je vanaf vandaag een korting van 30%! Het shirt had een prijs van € 59,95 voor volwassenen en is nu slechts € 41,96. Geïnteresseerd in dit flitsende shirt? Check snel de adidas SALE!

Manchester -utd -pre -match -top -2016-2017

De januari SALE van adidas bevat overigens niet alleen voetbalproducten. Op de speciale pagina check je meer dan 2.000 producten, waarop het merk een korting van 30 tot 50% weggeeft. Deze korting is de gehele maand januari geldig! SCOOR HET HIER!