21 maart 2018

Schotland uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van het Schotse nationale elftal is vandaag officieel gelanceerd door de Schotse voetbalbond en kledingsponsor adidas. In het nieuwe shirt speelt Schotland de uitwedstrijden in de UEFA Nations Cup en de overige kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020 gedurende de periode 2018-2019. Adidas is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design van het voetbalshirt van Schotland. Beide partijen hebben sinds 2010 een verbintenis, welke in 2013 tot eind 2018 werd verlengd. In november werd het nieuwe thuisshirt van het Schotse voetbalelftal al door het merk gelanceerd. Benieuwd naar de details van het nieuwe uitshirt van de equipe van bondscoach Alex McLeish? Check het hieronder!

Geel Schotland uit shirt en tenue 2018-2019

Het Schotland uitshirt van adidas voor de periode 2018-2019 is geheel geel en bevat ook navy blauwe details, afkomstig uit de vlag van het land en ook uit het thuisshirt. Deze donker blauwe details zijn te vinden in de ronde hals met ribbels en in de drie adidas trademark strepen over de schouders van het voetbalshirt. Verder bevat het nieuwe uittenue van het Schotse elftal een all-over graphic print van flitsende, horizontale lijnen in verschillende diktes en tinten geel. Deze lopen in elkaar over, waardoor het shirt direct opvalt als de spelers van Schotland het veld betreden. De rechter borst van het nieuwe shirt is uitgerust met het adidas performance logo in het navy blauw en de andere borst bevat het logo van de Schotse voetbalbond, de Scottish Football Association (SFA). Een opvallend detail bevindt zich aan de rechter onderkant van het nieuwe Schotland tenue. Hier bevindt zich namelijk een badge van het silhouet van een distel. De distel is één van de nationale symbolen van het land. Deze badge is geel.

Het nieuwe uittenue van het Schotse voetbalelftal wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met subtiele,gele details. Deze komen onder andere terug in de drie strepen van adidas aan de zijkanten van de shorts. Op de broekjes prijken ook weer de logo's van adidas en de bond. De kousen van het tenue van Schotland zijn navy blauw met gele adidas strepen. Zoals alle adidas tenues voor de periode 2018-2019 zijn de nieuwe voetbalshirts van ''The Tartan Army'' uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf nu schitteren sterren als Scott Brown, Robert Snodgrass, Darren Fletcher, Griffiths en andere sterren in het shirt. Ben je op zoek naar het thuisshirt van het Schotse elftal? Check het in ons blog over dit shirt.

Schotland voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Schotland uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is ongeveer € 85,-. In deze shop kan je het nieuwe tenue laten bedrukken met de officiële printing, die de spelers van het elftal ook op het shirt dragen. In deze webshop vind je ook goedkopere Schotland producten, zoals t-shirts en retro shirts. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Schotland shirt altijd in deze SHOP!