22 juni 2020

Ayr United voetbalshirts 2020-2021

De Schotse club Ayr United heeft afgelopen seizoen in samenwerking met kledingsponsor Hummel de nieuwe Ayr United voetbalshirts 2020-2021 uitgebracht. In deze tenues speelt de club wedstrijden in de Schotse Championship en beker gedurende 2020-2021. Afgelopen seizoen eindigde de club uit Ayr op een vierde plek op het tweede niveau van Schotland. Ayr United speelt haar thuiswedstrijden op Somerset Park.

Ayr United thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Ayr United thuisshirt 2020-2021 is overwegend wit met een ronde hals met daaronder een y-design. Dit gedeelte is zwart met een witte band. Verder bevat het tenue de chevrons van Hummels over de schouders en mouwen in het zilver. Het logo van het Deense sportmerk prijkt op de rechterborst en de linkerborst is voorzien van het clublogo. Het logo van sponsor Bitcoin SV prijkt op het midden van de thuistenues. Verder bevatten de mouwen aan de onderkant een zwarte band. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en wit/zwarte kousen.

Ayr United uitshirt 2020-2021

Het Ayr United uitshirt 2020-2021 heeft een echt retro design. Het tenue bevat twee vlakken. De rechterkant van het voetbalshirt is groen en de andere kant is paars. Beide delen zijn uitgerust met een design van verticale, glimmende strepen. De rechtermouw is paars en de andere mouw is groen. Beide mouwen bevatten de trademark tekens van Hummel en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het Ayr United uitshirt is uitgerust met een donker paarse, ronde hals. Ook de achterkant van het uittenue is voorzien van een speciaal detail. Het vlak in de nek is geheel in stijl van de Schotse vlag en bevat een diagonaal kruis met het oprichtingsjaar van de club: 1910. Ook de onderkant van de binnenkant van de tenues bevat een detail. Hier is de bijnaam van de club verwerkt: The Honest Men. Het uittenue wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje en paars/groene kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Ayr United voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Forrest, Kelly, Drinan en andere spelers.

De Ayr United voetbalshirts kun je nu alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van de club? Check het dan in deze winkel! 

Ayr United voetbalshirts 2020-2021

Ayr United thuisshirt 2020-2021

Ayr United voetbalshirts 2020-2021